Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Centre de creație, secții și alte activități utile pentru adolescenți, la Chișinău. Prezentare2

Centre de creație, secții și alte activități utile pentru adolescenți, la Chișinău. Prezentare

Să inventezi o ocupație pentru un adolescent nu este întotdeauna o activitate ușoară. E bine dacă aveți norocul și copilul dvs., care deja e mare, frecventează cu plăcere vreo secție sau cerc de creație. Mult mai rău, este atunci când calculatorul este singura ocupație. Fiți gata ca toate opțiunile de petrecere a timpului liber pe care i le veți propune, nu vor produce efectul euforic la care vă așteptați. Dar merită să încercați — și, cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

La ce bun? Cel puțin, pentru că comunicarea reală este superioară celei virtuale, iar implicarea în ceva interesant, niciodată nu e rău. În plus, atunci când copilul se află într-un cerc social inteligent, cresc șansele de a-și face prieteni corecți.

Părinții trebuie să fie diplomați, flexibili și să prezinte toate astea drept alegerea pe care a făcut-o însuși copilul, fără a fi influențat sau obligat să aleagă.

Deci, să analizăm opțiunile pe care i le puteți oferi copilului, în funcție de interesele sale.

 1. Sport. Ar putea fi atât balansoarul din apropierea casei, cât și o secțiune de taekwondo și box. Puteți achiziționa un card la fitness club, unde frecvența poate fi urmărită..
 2. Cursuri de fotografie. Acest hobby poate deveni în viitor chiar o profesie.
 3. Școli de limbi străine. . Nu e neapărat să fie cursuri de îmbunătățire a limbilor predate în școală. Copilul poate studia și chineza. Cine a spus că nu este distractiv?
 4. Cluburi de dans. Majoritatea oferă, în afară dansurilor de gală, însușirea hip-hop, break-dance , R'N'B. Este o perspectivă foarte tentantă să devii regele tuturor festivităților, nu-i așa?
 5. Poate copilul dvs., va fi încântat de ideea de a învăța să cânte la chitară sau la orice alt instrument muzical.

Oratorica

În cadrul proiectului "Art Oratorica", centrul de studiere a limbilor europene "Oratorica" desfășoară următoarele cursuri pentru copii și adolescenți: arta vorbirii, măiestria actorului, canto, coregrafie, bunele maniere.

Vârsta:  Copiii sânt divizați în grupe după categorie de vârstă: 5-7 ani; 8-11 ani; 12-16 ani și mai mari.
Preț: În funcție de cursul ales. Arta vorbirii, Măiestria actorului, Canto, Bunele maniere — 2500 lei; coregrafie — 1800 lei.


Indigo

Centrul propune ateliere creative pentru adolescenți — educație prin teatru, educație plastică și educație tehnologică. Activități de descoperire a tainelor vorbirii și a mișcării scenice; pătrunderea în lumea teatrului și a poeziei; cultivarea valorilor — Frumosul, Încrederea, Performanța, Creativitatea, Forța Echipei.

Vârsta: elevii claselor V-IX.
Preț: 50 de lei — activități de grup; 75-150 de lei — activități individuale.


Academia succesului

În afară de cursuri de limbi străine Academia succesului propune programe "Descoperirea talentelor și abilităților unice", precum și cursuri de instruire "Învață să înveți" și "Bucuria comunicării".

Cursul "Învață să înveți" are drept scop să îi ajute pe studenți să depășească dificultățile din procesul de instruire, să-și consolideze încrederea în sine și în propriile cunoștințe, să-și atingă și să-și realizeze întregul potențial.

Cursul "Bucuria Comunicării" Vă va ajuta să învățați să comunicați eficient, să Vă depășiți timiditatea, să găsiți răspunsurile pe care le căutați, să pășiți prin viață cu încredere.

Cursul "Descoperă-ți talentele și abilitățile" ajută participantul să afle multe lucruri noi despre sine însuși, să se cunoască mai bine, să-și descopere propriile aptitudini și talente, individualitatea, dar și să-și contureze mai bine scopurile. Astfel, Veți reuși să fiți mai eficient la alegerea studiilor și construirea unei cariere de succes.

Costul instruirii: 700 lei pentru 1 curs.


Seleng Studio

Lecții de creație în limba engleză — floristică, origami, desen, kusudama, quilling. Participanții învață să confecționeze lucruri frumoase, în același timp își dezvoltă simțul estetic, dar și își îmbogățesc vocabularul limbii engleze.

Program: în fiecare sâmbătă.
Vârsta: 5-18 ani.
Preț: 60 de lei pentru studenții centrului; 80 de lei pentru alți doritori.


School of Art, Design & Music

Clasă de "Științe distractive", curs de "Mecanică", "Modelare" și "Electronică" pentru copii de 7-18 ani. Totodată: modelare de lut, design și alte cursuri interesante.

Vârsta: 7-18 ani.
Preț: 500 lei pe lună.


Academia succesului

La "Academia succesului", pe lângă cursurile de limbi străine este programul " Dezvoltarea talentelor și a abilităților", cursul "Învață să înveți" și "Comunicarea — e bucurie".

Cursul "Învață să înveți" are drept scop învățarea depășirii obstacolelor în procesul de instruire, copilul află cum să devină mai încrezut în forțele și cunoștințele proprii, să poată să-și utilizeze pe deplin potențialul. Cursul "Comunicarea — e bucurie " permite să însușiți comunicarea corectă, să depășiți timiditatea, să primiți răspunsuri la întrebări și să deveniți mai încrezuți. Cursul "Descoperirea talentelor și abilităților" permite să înțelegeți mai multe despre sine — ce capacități/talente aveți, care este personalitatea/individualitatea dvs., care sunt scopurile/motivațiile dvs. Astfel, vă veți putea mai ușor alege domeniul în care ați dori să vă faceți carieră în viitor.

Costul studiilor: 700 de lei timp/un curs.


Centrul educațional "Alfabet"

Telefon: 068 30-99-30 (Maria), 069 07-12-03 (Ecaterina)
Adresa: str. Alexandru Marinescu, 46, Durlești

Curs de arta vorbirii. Prin intermediul acestui curs, copiii devine - dezinhibat, sociabil, creativ și cu o dicție impecabilă. Cursul oferă posibilitatea de a descoperi toate descretele vorbirii.

Program: cursul are loc în fiecare duminică, ora 13:00 – 14:30.
Preț : 850 lei ( 4 activități).


Sclipici

Centrul de dezvoltare și socializare pentru copii "Sclipici" organizează diferite ateliere de creație pentru copii și adolescenți. În cadrul atelierului "Mâini dibace", copiii vor învața să construiască mijloace de transport din hârtie, lemn și alte materiale. Activitățile vor începe în luna iulie 2015.

Vârsta: 7-10 ani (marți și joi), 9-12 ani (sâmbătă și duminică).
Preț: abonament lunar — 600 de lei, o vizită — 75 de lei.


Școala stilului și a bunelor maniere coodonată de Tatiana Șapovalova

Fetele pot fi cointeresate să meargă la Școala stilului propriu și a bunelor maniere coordonată de Tatiana Șapovalova.

În programul școlii sunt incluse activități de dezvoltare a abilităților de comunicare cu alte persoane, cunoașterea și acceptarea propriei imagini, curs de ținută; elevele vor fi învățate cum să aibă grijă de sine, cum să se alimenteze corect, să-și aleagă hainele, machiajul și accesoriile, vor căpăta încredere în sine, vor învăța să se relaxeze, să obțină susținerea necesară, să capete putere și emoții pozitive.

Vârsta: de la 11 ani.
Plata pentru studii: 600 de lei/o lună.


Clubul tinerilor psihologi

Clubul a fost creat pentru a discuta subiecte interesante și importante despre relațiile cu prietenii, colegii de clasă, profesorii și părinții; pentru obținerea ajutorului necesar în momentele dificile, pentru a putea rezolva anumite conflicte, a vă gestiona corect timpul, a comunica eficient. De asemenea, în caz de necesitate, membrii clubului beneficiază de ajutorul profesionist al unui psiholog.

Întâlnirile sunt organizate de două ori în săptămână .

Preț: 450 de lei — 10 lecții sau 55 de lei — o lecție.

Studio teatral Art-studio Triumf

Pentru adolescenți, vor fi foarte utile cursurile de "Arta de a vorbi. Arta oratorică" și "Artă teatrală". După acestea, adolescenții vor putea mai ușor comunica, să-și exprime coerent gândurile, să nu mai aibă frica de a vorbi în public, să-și dezvolte o dicție clară. Astfel, vor fi mai încrezuți atunci când se vor prezenta la seminare, conferințe, vor răspunde convingător la întrebări, mai ușor vor conversa.

Preț: 1350 de lei — pentru un curs de 8 săptămâni, o dată pe săptămână timp de 2 ore. Lecția de probă costă 150 de lei.

Activități desfășurate la Anticafe Balcon

Așa cum am scris mai devreme, seara la Anticafe sunt organizate diverse cursuri de formare și jocuri.

De exemplu, adolescenții ar trebui să îndrăgească "Luptele de management" sau trening-urile de NLP. La rândul său, părinții, pentru a înțelege mai bine ce-și dorește copilul său, pot asculta o serie specială de cursuri de instruire pentru părinți.

Programul de activități poate fi urmărite pe www.facebook.com/anticafeBalcon

Costul sau cum i se spune la Anticafe "fondul organizațional": 50-100 de lei.


Centre gratuite

Nu întotdeana părinții au posibilitatea de a achita cercurile pe care le frecventează copiii. Din fericire, sunt și centre gratuite.

Acestea sunt centre tehnice, de creție pentru copii, care sunt aproape în fiecare regiune a Chișinăului, de asemenea Centrul National pentru Copii și Tineret "Artico"..

Pe lângă cursurile de dans, muzică și teatru, puteți frecventa cercuri de: taekwondo, kung fu, șah, judo, box, clubul tinerilor naturaliști, drumeții montane, club de animație, design grafic, etichetă și stil.

Recent, la Artico s-a deschis un nou club — RoboClub. Aici puteți asambla și programa roboți, să vă familiarizați cu cele mai noi tehnologii de inginerie. La asamblarea roboților se folosesc detalii Lego. Cu ajutorul unor componente speciale și a unor acțiuni de programare, acestea "prind viață". (Nota! Din anul 2015 pentru activitatățile "Robotica", "PixelMedia" și "AcademiaTa" părinții achită jumătate din preț.)

La Centrul Comunitar Meteora, pentru adolescenți, este deschis clubul de interese Metro

Aici puteți cunoaște persoane interesante, să comunicați, să jucați în jocuri de masă, tenis, Xbox, să participați la concursuri, să discutați pe teme interesante despre credință și relații.

O dată în lună sunt desfășurate discoteci și concerte ale diferitor trupe din Republica Moldova.

Intrare liberă.

Timpul desfășurării: în fiecare vineri, ora 19:00.


Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Aquaterra Sport School Școala sportivă

  or. Chișinău, str. Ginta Latină, 12/13
  022 85 05 50

 • Oratorica Centru de limbi europene

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 27, et. 3
  +373 (22) 89-69-59

 • Karamelea Curs de dezvoltare a personalității

  or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75, et. 2 (Alfa City Shopping Mall)
  0 795 6-29-40, 0 684 6-95-23

 • Artico Centrul republican pentru copii și tineret

  or. Chișinău, str. Ștefan cel Mare, 169
  022 85-62-00, 022 85-62-01

 • Academia succesului Şcoala de limbă engleză ESL

  or. Chișinău, str. Mircea Cel Bătrân, 11, CC Basso Prezzo, et. 2
  022 34-62-40, 0 674 4-22-17

 • SelEng Studio Studio de limba engleză

  or. Chișinău, str. Decebal, 139 B, of. 302
  022 63-95-15, 0 676 0-30-53

 • School of Art, Design & Music Școală de arte, design și muzică

  or. Chișinău, str. Toma Ciorbă, 5
  0 691 7-75-53, 0 691 7-75-53

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 03 apr. 2018 08:24 #1 лидия свищева

  конструкторский кружок для детей 5-6 лет

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»