Articolul se referă la temele:

Patru pași pentru asigurarea unui viitor fericit copilului tău14

29 octombrie 2015 13251
Patru pași pentru asigurarea unui viitor fericit copilului tău


Fiecare părinte are grijă de viitorul copilului său și încearcă să-l susțină la începutul unei vieți independente. Oferirea unei bune educații și protejarea de probleme financiare — este dorința tuturor părinților.

În scopul asigurarii unui viitor mai bun și demn pentru propriii copii, este necesar să ne gândim anticipat la o acumulare de fonduri pentru copii, cu 5-10 ani până la majorat sau deja de la naștere. Pentru a atinge obiectivul propus nu este suficientă doar dorința, este nevoie de a dezvolta un plan de acțiuni concret pentru a economisi bani și cel mai important — să faci un obicei din a economisi regulat. Economisind , veți primi un venit suplimentar, iar în viitor, Vă veți putea permite Dvs. și copilului atingerea obiectivului financiar propus. Ceea ce pare irealizabil, este posibil, economisind regulat!

Vă oferim câteva modalități de planificare eficienta si raționala a propriului buget, economisind în mod regulat și evitând creditele de consum.

Pasul 1. Alcătuiți o listă de obiective financiare

Dacă doriți ca visele Dvs. să devină realitate, planificarea — este cheia succesului. În primul rând, este nevoie să stabiliți obiectivele Dvs. financiare, cum ar fi o listă de achiziții majore sau de investiții în următorii câțiva ani. Apoi, să stabiliți prioritățile, indicând suma și termenul lor de realizare. Și, desigur, în mod regulat să economisiți pentru realizarea obiectivelorstabilite.

Pasul 2: Alcătuiți un buget lunar

Pentru acest lucru, aveți nevoie de sa țineti evidența tuturor cheltuielilor. Distribuiți toate cumpărăturile după categorii. Luați în considerare din nou toate cheltuielile și, în special, acordați atenție achizițiilor minore, pe care le puteți refuza. Faceti un obicei din a ține evidența tuturor cheltuielilor, păstrând cecurile sau utilizând aplicații speciale. Acest lucru Vă va ajuta să abordați mai conștient cheltuielile și să începeți să economisiți.

Pasul 3. Alcătuiți un plan de economisire și deschideți un cont de economii

În funcție de bugetul familiei Dvs., determinați suma pe care o veți putea depune în fiecare lună în contul Dvs. de economii. Potrivit estimărilor medii, 5% — 10% din bugetul familial sunt cheltuite pe achiziții nesemnificative și care nu sunt urgente. Înlocuiți cheltuielile în van pe economii importante. În mod ideal, puteți delega Banca să depună o anumită sumă in contul de economii în ziua primirii salariului. Astfel, economisiți timp și acționați în mod constant conform planului personal de economisire.

Cel mai bine este să economisiți banii în Bancă, pentru că astfel îi puteți înmulți și păstra în siguranță. Cel mai important este să alegeți — o Bancă de încredere, în care puteți fi sigur.

Pasul 4. Selectați Banca

Criterii-cheie în alegerea unei Bănci:

Încrederea în Bancă. O Banca demnă de încredere, pune în prim plan necesitățile clientului, și nu încearcă să vîndă servicii, de care Dvs. nu aveți nevoie, încercând să câștige mai mult. Evaluarea stabilității financiare a Băncii se poate face pe astfel de criterii, cum ar fi: structura acționarilor reputația Băncii, opinii ale clienților Băncii și istoria Băncii pe piață.

Transparență. Cît de tentante nu ar fi ofertele Băncilor, condițiile reale diferă de publicitate. O Bancă responsabilă informează întotdeauna despre ratele dobânzilor și, la prima solicitare, Vă oferă toată informația de care sunteti interesat.

Profesionalismul și calitatea serviciilor. Un angajat competent întotdeauna Vă va asculta, va fi capabil să răspundă la orice întrebare, și să aleagă serviciile bancare care corespund necesităților Dumneavoastră.

Simplitatea și claritatea serviciilor bancare. Gama largă de servicii financiare este de cele mai multe ori nu mai mult decît un truc de marketing pentru a atrage consumatorul. De fapt, setul de bază poate satisface pe deplin necesitățile Dumneavoastră, fără a Vă confunda prin complexitatea condițiilor. Cel mai important este să Vă fie clare beneficiile serviciilor oferite de către Bancă.

Preț. Raportul "preț/ calitate" este important în alegerea unei Bănci. Cu toate acestea, fiți precauți la ratele incredibil de ridicate ale dobânzilor la depozite. Întotdeauna trebuie să țineți minte; cu cît este mai mare venitul, cu atît este mai mare riscul. Asigurați-Vă că știți exact cît costă un serviciu al Băncii sau altul.


Una dintre cele mai de încredere Bănci în țara noastră este Pro Credit Bank. Această Bancă este germană, cu capital străin 100%, cu acționarii exclusiv din Germania (96.19%) și Țările de Jos (3,81%). Aceasta este o Bancă care vizează o dezvoltare continuă și o deservire complexă și profesională a clienților. Banca, care asigură încrederea în viitor!

Cu ocazia zilei economiilor, ProCreditBank Vă propune să deschideți un cont de economii pentru copilul Dumneavoastră cu condiții preferențiale.

Avantajele unui cont de economii în ProCreditBank:

  • Dobânda este capitalizată lunar;
  • Depunerile și retragerile pot fi făcute în orice moment pentru orice sumă;
  • Retragerea din contul de economii nu afectează dobânda acumulată;
  • Posibilitatea realizării plăților programate.

Fiecare părinte poate oferi copilului un viitor decent!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»