Articolul se referă la temele:

Cele mai sigure mașini pe care le poți cumpăra în acest moment2

Materialul partenerilor 15 noiembrie 127
Cele mai sigure mașini pe care le poți cumpăra în acest moment

Mașinile cu cel mai mare set de tehnologii de bord pentru prevenirea accidentelor, precum și cele care oferă siguranță maximă atât pentru adulți, cât și pentru copii în timpul testelor de impact, ocupă primele rânduri în clasamentul Euro NCAP.

Multe modele nu părăsesc primele locuri în lista celor mai fiabile și protejate timp de un deceniu, astfel că, dacă ești interesat de vanzari auto in Moldova, vei putea găsi mașina ta sigură atât în showroom, cât și pe piața secundară.

8 mărci ale celor mai sigure mașini

  • Volkswagen. Volkswagen hybrid Multivan a prezentat cele mai impresionante rezultate, atât în general, cât și pentru monovolumele în special. În cadrul sistemului de siguranță complet, un loc aparte îl ocupă frâna automată de urgență, iar tu vei primi și module responsabile de recunoașterea semnelor și de asistența la menținerea benzii de rulare. Un alt model care a primit un rating de siguranță excelent încă din 2009 este Volkswagen Polo. Chiar și Polo-urile folosite au un rating ridicat de 94% pentru adulți și 80% pentru copii. Versiunea din 2022 și următoarele vor avea și un sistem autonom de frânare de urgență care funcționează și la viteze mici în oraș. Acesta poate detecta în mod eficient pietonii și unghiurile moarte și va avertiza, de asemenea, despre traficul transversal din spate. De asemenea, puteți opta pentru o versiune cu cruise control adaptiv, care vă va ajusta automat viteza pentru a se potrivi cu cea a mașinii care circulă în față. Dintre noile modele relativ noi de la Volkswagen, puteți să vă uitați și la Tiago.
  • Kia. Kia Sportage și EV6 au aceeași tehnologie vitală ca și Volkswagen cu modelul de bază. În versiunea GT-Line, veți avea monitorizare a unghiului mort, precum și asistență suplimentară la parcare și confort pe călătoriile lungi pe autostradă.
  • Lexus. Lexus NX și RX sunt echipate de tehnologii Lexus Safety +, cu un set de camere și radare care monitorizează tot ce se întâmplă în jurul tău, precum și controlul adaptiv al vitezei de croazieră.
  • Mercedes. Clasa C a primit un rating de cinci stele (93% pentru adulți și 89% pentru copii) timp de 20 de ani consecutivi, iar noua versiune 2022 este acum mai sigură și pentru pietoni, datorită unei capote adaptive care poate atenua impactul. La fel ca și Lexus, Mercedes are un sistem de siguranță Distronic complet.

Dacă sunteți interesat de mașini care au obținut ratinguri bune de siguranță de generații întregi, nu căutați mai departe de spațioasele și fiabilele Subaru Forester, cu un rating de 97/91%, sau Nissan Qashqai, cu tehnologiile ProPILOT Assist și Navi-Link, care oferă aceeași protecție de 91% atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Dacă vă interesează mai mult cele care "lucrează la bug-uri", Tesla Model S este cel mai bun exemplu în acest sens. În comparație cu versiunea din 2014 și ratingul său de 82/77%, cea lansată în 2022 a primit deja 91/94% și este, de asemenea, mult mai sigură pentru pietoni. Skoda Octavia s-a descurcat la fel de bine în ceea ce privește îmbunătățirea protecției sale. Timp de 10 ani, aceasta a primit constant cel mai mare rating, adăugând treptat noi tehnologii, deși până în 2009 Octavia abia dacă primea patru stele din cinci. Mașina electrică Skoda Enyaq a primit, de asemenea, un rating de siguranță de 94/89%. Perdelele frontale și laterale, sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare și frânarea automată de urgență sunt incluse în standard, la fel ca și punctele de ancorare ISOFIX pentru scaunele de copii.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»