Articolul se referă la temele:

Soluții pentru crearea unei clime sănătoase în casă0

Materialul partenerilor 19 mai 56
Soluții pentru crearea unei clime sănătoase în casă

Stiați că aerul dintr-o încăpere poate conține un nivel de poluare de până la 5 ori mai mare decât cel din exterior din cauza conținutului micriparticolelor dăunătoare, a mucegeaiului, și alergenilor. Cu această problemă se pot confrunta atât locatarii mediului urban, cât și cei din mediu rural, deoarece aerul din spațiile închise nu circulă la fel de bine, ca cel din exterior, de aceea majoritatea bacteriilor din aer continuă să prospere în interior. Prin urmare tot mai des apare necesitatea de a procura dispozitive speciale ce ajută la menținerea unui mediu sănătos în casă.

Vă prezentăm o gamă largă de dispozitive marca SINCLAIR, care sunt concepute pentru crearea unui mediu sănătos în interiorul casei sau la locul de muncă. Scopul principal al acestui brand este de a oferi confort oamenilor de pe planeta albastră și, în același timp, pentru a proteja mediul înconjurător. Datorită acordării unei atenții deosebite pentru cercetare, dezvoltare și testare, produsele acestui brand au atins un nivel ridicat de calitate și fiabilitate la un preț foarte plăcut. SINCLAIR este producătorul sistemelor de condiționare a aerului timp de peste 20 de ani și își prezintă produsele pe teritoriile a 33 de țări din întreaga lume.

Sistemele de aer condiționat SINCLAIR reprezintă o modalitate perfectă pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea aerului prin filtrarea particulelor de praf, polenului și murdăriei chiar înainte ca aerul să intre în casă. Acestea sunt dotate cu opțiuni avantajoase precum: controlul cu ajutorul unui smartphone datorită modulului Wi-Fi incorporat, funcția “I FEEL” ce reprezintă de fapt un senzor incorporat în telecomandă, care măsoară temperatura aerului în locul în care aceasta se află, iar ulterior are loc transmiterea informației către unitatea interioară a aparatului de aer condiționat. O altă opțiune avantajoasă este funcția de temperare +8°C ce reprezintă că aparatul de aer condiționat va menține o temperatură de +8°C, prevenind înghețarea camerei și consumul minim de energie electrică. Funcția temperare este relevantă în sezonul rece pentru casele de vară care nu sunt dotate cu sisteme de încălzire. Un produs nu mai puțin important reprezintă aparatul de aer condiționat mobil, care este convenabil în cazuri în care închiriați un apartament sau casă fără dotare cu sistem de condiționare. În sortimentul acestui brand puteți găsi aparate de aer condiționat mobile, de perete, de tip casetă care pot fi instalate în tavan, sau pot fi oferite și chiar soluții complexe pentru condiționarea întregii case.

Alături de temperatură, umiditatea aerului este unul dintre cei mai importanți factori care afectează starea sănătății organismului. Medicii au stabilit că vara nivelul optim de umiditate relativă într-o încăpere este de 60-30%, iar odată cu venirea zilelor reci - 45-30%, prin urmare dezumidificatoarele SINCLAIR sunt concepute pentru a reduce umiditatea excesivă și pentru a menține nivelul optim al acesteia în încăpere.

Pentru persoanele care suferă de alergii și boli al sistemului respirator, compania Dina Cociug SRL a pregătit o ofertă exclusivă: Purificatoarele de aer marca SINCLAIR, care se caracterizează printr-un design minimalist, performanță înaltă, dotare cu filtru HEPA încorporat și filtru de cărbune activ, funcția UV-C. LED pentru dezinfectarea aerului, precum și un generator de ioni negativi. Curățarea regulată a aerului din încăpere cu purificatorul SINCLAIR va deveni un remediu natural și eficient, precum și o oportunitate excelentă de a scăpa de mirosuri neplăcute, bacterii, viruși și ciuperci etc.

Dacă sunteți în procesul de construcție pentru o casă de la zero și doriți să abordați corect tema sistemelor de încălzire, dar nu sunteți mulțumit de sistemele de încălzire deja învechite, atunci pompele de căldură SINCLAIR vă vor putea surprinde cu adevărat. Avantajele pompelor de căldură față de alte metode de încălzire, este consumul de energie din surse regenerabile și reducerea considerabilă a cheltuielilor pentru încălzire. Doar pompa de căldură, fiind un sistem complex poate asigura încălzirea și răcirea spațiilor, precum și încălzirea apei pentru nevoile casnice în cantitatea necesară pentru toți membrii familiei.

Compania Dina Cociug SRL a pregatit cele mai bune prețuri pentru toate produsele marca SINCLAIR pentru a crea un mediu sănătos care este atât de important pentru sănătatea copiilor și intregii familii.

Pentru mai multă informație despre oferta de preț și caracteristicile tehnice, puteți apela la numărul: +373 79200110 sau vă așteptăm cu drag în vizită showroom-ului Dina Cociug amplasat pe adresa or. Chișinău , bd. Dacia 38/7

Feedback de la Irina:
Am achiziționat un purificator de aer Sinclair SP-45AN acum 4 ani. Deoarece eu și fiica mea avem alergie anuală la polen și ambrozie, purificatorul este drept o salvare cât suntem acasă. În timpul înfloririi ambroziei, încerc să nu deschid deloc geamurile, și în timp ce stăm acasă, purificatorul funcționează non-stop. Datorită funcției sale de ionizare, aerul devine mai moale și mai curat, iar sistemul respirator se simte mult mai bine. Tusea și strănutul dispar, somnul devine mai calitativ deoarece nasul nu este înfundat, iar dimineața ne trezim odihnite. În fiecare an, înainte să înceapă sezonul când plantele alergene înfloresc, am grijă să schimb filtrele pentru a asigura o purificare a aerului de calitate în casa mea. Recomand cu incredere persoanelor cu alergii!

Feedback de la Maria:
Am procurat purificatorul Sinclair cu 2 ani în urmă, deoarece avem un patruped pufos, iar în familie s-a născut un bebeluș. Combinând un purificator de aer și un umidificator, obținem ca rezultat, aer curat și confortabil în casă, fără particule de praf și blană care plutesc la nesfârșit. Un lucru care am mai observat, este că aerul a devenit mult mai moale și chiar și oaspeții care sunt alergici la animale nu sunt deranjate de prezența pisicii noastre în casă.

Feedback de la Gheorghe:
După ce am cumpărat apartamentul într-un bloc nou, ne-am ciocnit cu problema umidității ridicate în perioada de iarnă. În timp ce căutam dezumidificatoare, am dat peste un brand, precum Sinclair și mi-a plăcut foarte mult raportul calitate-preț. Acest dispozitiv a ajutat foarte mult la scăderea procentului de umiditate din apartament și ca rezultat acum iarna aerul a devenit mai confortabil și nu mai apare mucegaiul pe pereți.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu