Apa Buna

Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

Rollerdrome la Chișinău. Prezentare6

Noi n-am zăbovit și am efectuat un test drive al rollerdrome-lor. Pentru cei ce nu cunosc, rollerdrome este un loc unde vă puteți plimba pe rotile cu patine. Pe laminat este mai ușor să o faci, decât pe asfaltul neuniform. Iar într-un spațiu cald și cu muzică agreabilă, cu siguranță este mai plăcut să te plimbi, decât pe ploaie-zăpadă, chiar și pentru profesioniști.

Rollerdrom în incinta Centrului Comercial "Megapolis Mall"

Sectorul: Ciocana.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 42/6, etajul 4.
Telefon: 022 60-26-55, 0 684 88-6-77.
Program: zilnic, de la 10:00 până la 00:00.
Preț: 50 de lei pentru o tură. Prețul include închirierea patinelor cu role. (Cu rotilele personale, prețul de asemenea este de 50 de lei.)
Instructor pentru începători: există, dar se face programare, 100 de lei pentru o lecție. Dupa 21:00 - 40 de lei.
Abonamente pentru patinaj: au fost anulate.
Durata unei ture: 45 minute.
Mărimi ale rolelor disponibile pentru închiriere: de la 28 la 46.

Este deschis din primăvara anului 2011. Suprafața de patinaj este mai mare de 1000 metri pătrați. Într-o încăpere atât de mare, bineînțeles sunt coloane, fiecare dintre acestea fiind concepută în forma unui "colțișor moale", pe care vă puteți așeza și odihni sau, cel puțin, pentru a nu vă lovi.

În perioada imediată după deschidere, vizitatorii erau nemulțumiți de faptul că "din geamuri vine căldură", de aceea a fost necesar să se sacrifice acea priveliște frumoasă, geamurile fiind acoperite cu draperii ce nu permit pătrunderea razelor solare.

Laminatul se află într-o stare bună. Patinele cu rotile, de asemenea, se încearcă a fi schimbate periodic.

Avantaje:

Este amenajată o suprafață de "supraveghere": unul dintre pereții terenului de patinaj este transparent și, stând la tejgheaua de la bar, puteți urmări ce se întâmplă în sală. În bar asortimentul este mediu, de aceea, dacă vi se face foame, cel mai bine e să va coborâți un etaj.

Dezavantaje:

Un mare dezavantaj este faptul că au fost anulate abonamentele și "bonusurile" pentru o vizită pe o durată extinsă de timp. De asemenea, totuși, prețul ar trebui să varieze, în funcție de "client", dacă este adult sau copil, și în dependență dacă doriți sau nu să închiriați rotilele.

Rollerdrom în incinta Centrului Comercial "Zorile"

Sectorul: Sculeanca.
Adresa: str. Calea Ieșilor, 8, etajul 3.
Telefon: 022 83-74-44.
Program: zilnic, de la 9:00 la 22:00.
Preț: timpul este nelimitat. Luni-vineri — pentru adulți 65 de lei, pentru copii 60 de lei. Sâmbătă și duminica — adulți 80 de lei, copii 75 de lei. Copiii sub 5 ani beneficiază de 50% reducere.
Instructor pentru începători: după recomandație.
Abonemente pentru patinaj: în proces de elaborare.
Durata unei ture: 1 oră.
Mărimi ale rolelor disponibile pentru închiriere: de le 26 până la 48.

A fost deschis în luna august 2013. Suprafața încăperei este puțin peste 1000 de metri pătrați. Este considerabil mai mic decât primul rollerdrom, deși sunt de părerea că și așa este spațiu suficient.

Pardoseala este potrivită pentru plimbarea pe rotile. Sala este luminoasă, cu o gamă de culori calme (de fapt, ca și întreg centru comercial), orga de lumini și acompaniamentul muzical îți crează buna dispoziție.

De-a lungul perimetrului sălii — grilaj de protecție. Pentru mine acesta este un plus — ne fiind sigur în timpul patinajului pe rotile — vă puteți "plimba de-a lungului gardului". Coloanele sunt acoperite cu un strat de înveliș moale, pentru siguranță.

În plus, pe lângă închiriere, aici aveți posibilitatea să cumpărați rotile. Acestea sunt longitudinale și transversale, de mărcile POWERSLADE (Italia) și TEMPISH (Republica Cehă). De asemenea, tot aici, puteți procura echipament de protecție: căști, genunchiere și manșete detașabile.

De-a lungul rollerdrom-ului, după gardul de protecție — canapele confortabile.

Avantaje:

Totul este nou — acesta întotdeauna este un avantaj. O mare varietate de rotile.

Dezavantaje:

Flux mare de oameni seara și în week-end.

Rollerdrome la Shopping Malldova

Zonă de patinaj pe role în incinta unuia dintre cele mai mari centre comerciale din Chișinău.

Avantaje:

  • Suprafață mare.
  • Înveliș de calitate.
  • În preț este inclus echipamentul și rolele.

Dezavantaje:

  • Nu se fac reduceri pentru persoanele care vin cu rolele proprii.
  • Preț destul de înalt.

Preț: 100 lei/ora.

Panda Kids

Complexul distractiv pentru copii include și rollerdrome.

Avantaje:

  • Suprafață destul de mare.
  • Totul este nou, de calitate.

Dezavantaje:

  • Nu există posibilitatea de a efectua plata doar pentru rollerdrome, trebuie să achitați integral taxa de intrarea în centrul distractiv.
  • Lipsesc toboganele.

Preț: În funcție de ziua săptămânii și intervalul de timp: prețul pentru 1 oră — 60-100 lei, pentru 2 ore — 100-180 lei, pentru 3 ore — 150-210 lei.

P.S. Personal eu, știu deja unde pot merge cu înteaga familie în serile lungi și sumbre. Deși trebuie să menționez, că pentru începători, cel mai potrivit timp pentru a vizita un rollerdrom, este prima jumătate a zilei — în zilele lucrătoare. În zilele de odihnă, în cazul în care nu aveți abilități de patinaj — ar fi bine să mai zăboviți. Distracție plăcută :).

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»