Tema: Cum să petreceți timpul liber în familie

Tema se referă la subrubricile:

 • Jocuri de societate pentru toată familia. Partea a II-a.
  Ева Рыжова,

  Jocuri de societate pentru toată familia. Partea a II-a.

  În acest articol vă prezentăm jocurile de societate care vă vor ajuta să vă petreceți timpul liber atractiv în sânul familiei. Toate pot fi procurate din librării, magazine de jucării sau online — cu livrare la domiciliu. La moment este actuală cea de-a doua opțiune.

  0 2381
 • 7 jocuri pentru toată familia — care nu necesită a fi cumpărate
  Daniela Rotaru,

  7 jocuri pentru toată familia — care nu necesită a fi cumpărate

  Eu stau acasă — cel mai popular haștag folosit actualmente, perioada în care suntem în carantină din cauza coronavirusului. Dar ce facem acasă? Cum ne ocupăm timpul nostru și al copiilor? Vedeți o selecție de jocuri în care puteți juca împreună cu toată familia și pe care nu e nevoie să le cumpărați.

  0 2807
 • Unde ne delectăm cu clătite la Chișinău? Prezentare
  Ева Рыжова,

  Unde ne delectăm cu clătite la Chișinău? Prezentare

  Clătitele — acele bucate pe care puțini le-ar putea refuza. În contextul sărbătorii Maslenița, vă prezentăm localurile din Chișinău, unde, după părerea noastră, se prepară cele mai delicioase clătite. Aflați care este prețul acestora, dar și ce împluturi se propun. Alegerea vă aparține!

  1 6020
 • Rollerdrome la Chișinău. Prezentare
  Ева Рыжова,

  Rollerdrome la Chișinău. Prezentare

  Mersul pe role - o activitate cu numeroase avantaje. În Chișinău vă puteți plimba pe role nu doar vara, în parc, dar și în perioada rece a anului. Mai jos vedeți lista rollerdrome-urilor din capitală. Petreceți timpul liber activ și cu beneficii pentru sănătate.

  0 22956
 • Dacă zborul a fost anulat, iar biletele făceau parte din oferta agenției de turism, ce fac?

  Dacă zborul a fost anulat, iar biletele făceau parte din oferta agenției de turism, ce fac?

  Se apropie perioada de vacanța, deja știi unde vrei să mergi și ești în căutarea unor oferte pentru călătorie. Aproape sigur vei opta pentru o agenție de turism, cel puțin dacă preferi ca totul să fie planificat, începând cu zborul și cazarea, până la activitățile pe care urmează să le faci în timpul călătoriei. s ca zborul tău să fie anulat.

  0 235
 • Unde am putea efectua plimbări în aer liber la Chișinău. Prezentare
  Ева Рыжова,

  Unde am putea efectua plimbări în aer liber la Chișinău. Prezentare

  Unde puteți merge la plimbare cu toată familia dacă afară e vreme frumoasă și vreți să vă bucurați de soare și aerul curat? Vă prezentăm lista locurilor din Chișinău și împrejurimile acestuia unde ați putea face o promenadă împreună cu copiii.

  0 24827
 • Piscinele din Chișinău destinate odihnei. Prezentare în Moldova
  Ева Рыжова,

  Piscinele din Chișinău destinate odihnei. Prezentare în Moldova

  Dacă nu faceți parte din rândul persoanelor care își petrec vara acasă, sub aparatul de aer condiționat, ci dimpotrivă, orice moment liber îl petreceți sub moto-ul: "Soarele și apa – cei mai buni prieteni", atunci acest articol de prezentare este publicat pentru dvs.

  2 56575
 • Zen culinar la Moldexpo

  Zen culinar la Moldexpo

  Sărbătoarea culinară este foarte aproape! Pe 16 mai, la Moldexpo, va începe principala reuniune gastronomică a țării — tusovka culinară. Bucătari renumiți, bloggeri culinari, jurnaliști din domeniu, restauratori, patiseri și somelieri vor împărtăși secrete culinare și rețete din diverse bucătării, precum și vor face schimb de experiențe.

  0 70
 • Cafenele cu terenuri de joacă pentru copii în aer liber. Prezentare
  Ева Рыжова,

  Cafenele cu terenuri de joacă pentru copii în aer liber. Prezentare

  Vă prezentăm lista cafenelelor și restaurantelor din Chișinău, care dispun de terenuri de joacă pentru copii în aer liber.

  0 30830
 • Prezentarea locurilor de grătar și picnic din Chișinău și împrejurimile capitalei
  Вероника Василаки,

  Prezentarea locurilor de grătar și picnic din Chișinău și împrejurimile capitalei

  Vă prezentăm lista zonelor de odihnă din Chișinău și din apropierea capitalei, unde sunt terase pentru grătar și toate cele necesare pentru odihnă agreabilă, în mod civilizat. Aici puteți ograniza anumite petreceri sau pur și simplu un picnic cu familia.

  6 152134
 • Show științific pentru copii. Descoperiri și distracție!
  Laboratorul X,

  Show științific pentru copii. Descoperiri și distracție!

  Show științific – o modalitate excelentă de a organiza copilului o sărbătoare veselă și cognitivă. Ce experimente efective și spectaculoase propun organizatorii? Ce îi entuziasmează cel mai mult pe copii? Citiți în articolul nostru.

  0 4367
 • De ce în Chișinău "nu ai unde merge cu copiii"
  Veronica Vasilaki,

  De ce în Chișinău "nu ai unde merge cu copiii"

  Părinții se plâng adesea că în orașul nostru nu ai unde merge cu copiii. De ce se întâmplă acest lucru și ce locuri, totuși, am putea vizita – să aflăm opinia jurnalistei Veronica Gorceac.

  0 463
 • Să închiriezi pentru sărbătoare trambulină/complex de joacă? Acum e posibil în Moldova!
  Ирина Балан,

  Să închiriezi pentru sărbătoare trambulină/complex de joacă? Acum e posibil în Moldova!

  Joaca, zbenguiala, distracția — iată ce adoră toți copiii din lume. Și cât de mult ne bucurăm că în Moldova acum există posibilitatea de a închiria complexe gonflabile cu trambuline și tobogane! Este o idee minunată pentru o sărbătoare în familie sau o petrecere pentru copii, care îi va face fericiți pe toți invitații micuți.

  0 2400
 • Zona de agrement ”Ciocârlia”
  Ciocarlia,

  Zona de agrement ”Ciocârlia”

  Zona de agrement ”Ciocârlia” este amplasată la ieșirea din Chișinău, într-o pitorească pădure de foioase. Aici există posibilitatea de a închiria foișoare bine amenajate, pentru a organiza sărbători la aer liber. De asemenea, de a vizita restaurantul care este cunoscut pentru bucatele sale uimitor de gustoase, în special cele preparate la grătar. Recent, pe teritoriul zonei de agrement s-a deschis o terasă nouă, acoperită, unde pot fi desfășurate diverse ceremonii.

  0 8241
 • Cafenele și restaurante cu terenuri de joacă pentru copii. Chișinău, sectorul Botanica

  Cafenele și restaurante cu terenuri de joacă pentru copii. Chișinău, sectorul Botanica

  Atunci când în familie apar copii, înțelegi că asemenea criterii de alegere a cafenelei precum bucătăria, interiorul sau deservirea sunt simple capricii și tâmpenii. Cea mai importantă este masa, iar principiul de bază — terenul de joacă! Or, dacă localul nu dispune de un asemenea colțișor salvator, părinților le va fi absolut indiferent cât de bine este pregătită carnea pe care o mănâncă din mers, căutându-și odrasla prin tot restaurantul.

  2 20865
 • Restaurantul SELECT — varianta optimală pentru o cumătrie impecabilă

  Restaurantul SELECT — varianta optimală pentru o cumătrie impecabilă

  Petrecerea în cinstea botezului sau, cu alte cuvinte — Cumetria, în Moldova reprezintă o sărbătoare deosebită pentru toți membrii și prietenii familiei. Ziua când toți cei mai apropiați oameni ai copilului se adună pentru a celebra primul lui eveniment public și a-i transmite cele mai sincere urări de bine, sănătate și fericire, pentru a se bucura împreună de încreștinarea micuțului și pentru a-i transmite toate tradițiile și obiceiurile neamului.

  0 199
 • Cum ați putea petrece week-endul cu copilul?
  Family Shopping Center,

  Cum ați putea petrece week-endul cu copilul?

  Un week-en superb este atunci când copiii s-au distrat și s-au zbenguit pe măsură, iar părinții au reușit să se odihnească și să se mai alinte. Cum se pot acestea combina reciproc? Mergeți la Family Shopping Center, din sectorul Ciocana, și garantat veți obține emoții pozitive pentru toată săptămâna ce va urma.

  0 25797
 • "Family Shopping Center" — locul perfect pentru familia ta!
  Family Shopping Center,

  "Family Shopping Center" — locul perfect pentru familia ta!

  De multe ori căutăm lângă casă un centru comercial unde putem găsi de toate — produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, produse de papetărie, mărfuri pentru uz casnic, spațiu pentru distracție etc. Locuitorii sectorului Ciocana din capitală au norocul de a avea în preajmă un asemenea loc — Family Shopping Center.

  0 7189
 • Filme de Crăciun și Anul Nou pe Megogo
  Ева Рыжова,

  Filme de Crăciun și Anul Nou pe Megogo

  Nu știu cum voi, dar eu nu simt apropierea sărbătorilor, până nu privesc câteva filme bune cu tematica Crăciunului. În special pentru voi, am selectat cele mai bune filme de Crăciun, de pe portalul megogo.net

  0 340
 • Prezentarea cofetăriilor din Chișinău
  Наташа Петренко,

  Prezentarea cofetăriilor din Chișinău

  Dacă pe timp de iarnă, la fel ca mine, visați la un loc confortabil și estetic, în care să predomine aroma ciocolatei fierbinți, atunci acest articol vă va ajuta să alegeți un local potrivit.

  3 10950
 • Filme potrivite pentru vizionarea în familie
  Ева Рыжова,

  Filme potrivite pentru vizionarea în familie

  Filme pentru familie — un gen special de filme, care reprezintă un bun prilej pentru familie de a se aduna în fața ecranului. Acestea pot fi vizionate mai multe ori în șir, de fiecare dată remarcând noi detalii.

  0 699
Vedeți toate articolele
Mai multe articole

Produse și servicii la tema "Cum să petreceți timpul liber în familie"

 • Vila Nouă Restaurant

  or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3
  022 45-03-09, 022 42-57-56, 0 697 7-75-75

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»