Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Know How — centru de comunicare, certificat în predarea limbilor străine de Universitatea Cambridge.

Avantaje:

Recomandări de carte pentru cei mai mici dintre cititori1

Recomandări de carte pentru cei mai mici dintre cititori

Unii psihologi afirmă că bebelușii asociază cu muzica poveștile auzite înainte de somn, în acest fel calmându-se. Deci, o poveste citită micuțului atunci când trebuie să-l duceți la culcare face minuni.

Mai târziu, după împlinirea vârstei de un an, copilul poate avea deja contact fizic cu cartea. Acum trebuie să le alegeți cărți care să le antreneze atenția și interesul — pot fi cărți-jucării, de colorat, cărți cu sunete, cu ilustrații viu colorate, însoțite de texte scurte, distractive sau versuri ușor de memorat.

Ne-am gândit că multor părinți le va fi utilă o selecție de asemenea cărți și am apelat la ajutorul reprezentanților librăriei online BookStore.md, care cu drag ne-au oferit câteva recomandări de carte pentru cei mai mici dintre cititori — colecții de la Editura Prut.

Colecția "Bebe Smartphone"

Vârsta: 1-4 ani.
Preț: 134 lei.
Descriere: cu ajutorul acestor cărți impresionante copiii vor învăța animalele de la fermă sau din pădure în timp ce se joacă. Un telefon de jucărie dă voce tuturor personajelor din carte și îi incântă pe cei mici cu melodii amuzante. Copiii pot să se joace cu telefonul în timp ce părinții le citesc povestioara sau separat.
Titlurile colecției: "O zi la fermă", "Prietenii din pădure".

Colecția "Vreau să știu"

Vârsta: 3 +
Preț: 179 lei/volum.
Descriere: cu ajutorul acestor cărți pline de culoare și de informații captivante copilul va putea să cunoască mai îndeaproape lumea animalelor și a dinozaurilor într-un mod inedit. Cele peste 50 de sunete uimitoare vor face ca această călătorie în lumea misterioasă să fie de neuitat. Este cartea perfectă pentru cei mici!
Titlurile colecției: "Marea enciclopedie a animalelor", "Marea enciclopedie a dinozaurilor".

Ce animale trăiesc în Africa?

Vârsta: 3 +
Preț: 179 lei.
Descriere: cartea conține o poveste captivantă cu și despre animalele din Africa. Copilul le va putea învăța din superbele desene, dar le va și auzi datorită celor 30 de butonașe sonore inserate în carte.

Semaforul magic

Vârsta: 3 +
Preț: 179 lei
Descriere: cu această carte copilul se va distra ore în șir. În sfârșit visul i se împlinește și poate să conducă o mașină. De fapt, nu una, ci chiar cinci mașini speciale! Dar, ca să conducă frumos și fără accidente, trebuie să învețe regulile și semnele de circulație. Cartea conține cinci planșe de joc, cinci mașini speciale încorporate, precum și un semafor cu lumini și 10 butonașe cu sunete. Cu ajutorul acestora, copilul va rezolva sarcinile din trafic.

Colecția "Să crești mare!"

Vârsta: bebe-3 ani.
Preț: 20 lei/volum.
Descriere: din cele 18 cărți ale colecției, cu ajutorul celor mari, copiii vor face cunoștință cu lumea înconjurătoare, se vor distra găsind răspunsuri la ghicitori, vor învăța numărători pentru jocurile preferate. Inspirate din folclor sau scrise de poeți renumiți, textele sunt dinamice, vesele și ușor de memorat. Cărțile sunt cartonate, plabile, perfecte pentru cei mai mici copii.

Colecția "Primii pași"

Vârsta: bebe-3 ani.
Preț: 34 lei/volum.
Descriere: poeziile scurte, vesele, ilustrațiile vii și ingenioase din colecția Primii pași îi vor ajuta pe cei mici să descopere pas cu pas lumea înconjurătoare, să-și îmbogățească vocabularul, să dezlege tainele culorilor. Cărțile sunt cartonate și îi încântă pe bebeluși cu ilustrațiile viu colorate.
Titlurile colecției "Veverița", "Iepurașul", "Vulpișoara", "Papagalul", "Ieduțul" , "Elefantul", "Mărul", "Para", "Nuca de cocos", "Moș Crăciun".

10 ursuleți ghiduși

Vârsta: 1-3 an.
Preț: 113 lei.
Descriere: în timp ce părintele sau educatorul va citi împreună cu micuțul, acesta va fi surprins de faptul că ursuleții dispar unul câte unul. Îi va regăsi însă pe toți pe pagina-surpriză de la sfârșitul cărții. Copilul va învăța număratul rapid și ușor și se va distra urmărind acțiunea ce se desfășoară în fiecare pagină.

Colecția "Secretele animalelor"

Vârsta: 4 +
Preț: 27 lei/volum.
Descriere: copilului dumneavoastră îi plac animalele? Vrea să afle unde trăiesc ele, cu ce se hrănesc, care sunt cele mai mici îi cele mai mari animale, ce ocupații au? Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele se găsesc în cărțile din această colecție, frumos ilustrate cu fotografii. Viața animalelor domestice și sălbatice este prezentată interactiv și distractiv, copiii vor putea completa ilustrațiile lipind autocolante, vor descoperi lucruri interesante și curioase, astfel încât vor învăța jucându-se.
Titlurile colecției: "Pui de animale", "Animale domestice", "Animale mici", "Animale mari", "Animale în pericol".

Colecția "Ia-mă cu tine!"

Vârsta: 2 +
Preț: 68 lei/volum.
Descriere: cartea și jucăria se îmbină perfect în această colecție. Simpaticul prieten cu lăbuțe și codițe va distra copilul, ținându-i compania și urmându-l peste tot: în mașină, în cărucior sau acasă. Cartea conține o poveste în versuri distractivă, dar și educativă, având un final surprinzător.
Titlurile colecției: "Cățel Azorel", "Pisicel Miaunel", "Tăuraș Nărăvaș", "Mioara Oara".

Colecția "Ne distrăm cu magneții"

Vârsta: 2 +
Preț: 68 lei/volum.
Descriere: aceste cărți amuzante cu magneți permit copiilor să creeze sute de personaje, animale și mașini haioase. Gurițe, năsucuri și ochișori colorați pot fi plasați pe zece fețe diferite pentru a realiza figuri amuzante. Părți componente ale mașinilor, șoferi și piloți pot fi plasați pe zece vehicule pentru a crea cât mai multe mașini haioase. Copilul va găsi magneții potriviți pentru fiecare ilustrație sau îi va amesteca, creând înfățițări hazlii și mașini neobișnuite.
Titlurile colecției: "Ferma veselă", "Construim și călătorim", "Prințesele lumii".

Alegeți pentru copii cele mai bune cărțulii!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

BookStore — Librărie str. Alba Iulia, 23/1, bloc A Tel.: 022 74-93-18, 0 691 1-47-00 www.bookstore.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»