pazl

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Încearcă Cross-Class! ILTC începe noul an de studii cu un nou format de lecții0

Încearcă Cross-Class! ILTC începe noul an de studii cu un nou format de lecții

Pandemia pare a nu avea limite, covidul ne ține strîmtorați destul de puternic, cu toate acestea pasiunea pentru învățarea limbilor străine nu poate fi potolită ... ILTC găsește o modalitate excelentă de a ieși din impasul educațional și se grăbește să v-o ofere! Cross-Class este un nou format de studiere, care pe de o parte, oferă siguranță, iar pe de altă parte, dă culoare lecțiilor online.

Conducerea ILTC a preluat experiența de a desfășura lecții de tip cross-class de la colegii săi din domeniu în cadrul școlilor lingvistice europene, apoi a adaptat-o la contextul său de instruire. Aceasta presupune un echilibru armonios al formatelor online și offline și permite tuturor membrilor grupei să interacționeze în cadrul lecției.

Cum funcționează? Profesorul lucrează paralel cu elevii prezenți în clasă și cu cei care s-au alăturat prin intermediul aplicației Zoom. Pe parcursul săptămânii, fiecare elev va frecventa o lecție în clasă, în incinta ILTC, iar alte două ori va participa la lecție prin intermediul conferinței video. Interacțiunea elevilor din sălile de clasă cu cei care se conectează prin Zoom va fi foarte apropiată. De asemenea, profesorul va acorda atenția cuvenită tuturor și va asigura o implicare maximă în procesul educațional. Toți elevii, atât cei conectați online cât și cei prezenți în clasă, se vor vedea reciproc și vor comunica liber. Partea online a lecției nu presupune prezență pasivă, ci participare activă la lecție. Distanța socială între toți cei prezenți în sălile de clasă va fi de 2 metri și va oferi siguranța necesară.

Cross-Class este un format de lecție care va facilita diversificarea lecțiilor online și va aduce bucurie la întâlnirea cu colegii și cu profesorul. Pe lângă acestea, formatul nou va oferi o posibilitate excelentă de a evita absentarea în cazul unei posibile întârzieri la serviciu, timpului limitat pentru a ajunge la sediul Centrului sau pur și simplu în cazul unor planuri modificate. Nu pierdeți banii, studiați la distanță. Luxul comunicării live o dată pe săptămână și siguranța maximă – acestea reprezintă Cross-Class.

ILTC lansează, cu multă bucurie, un nou model de învățare și vă invită să îl încercați.

Centrul își deschide ușile pe 7 septembrie, grăbește-te să te înscrii acum. În vremuri dificile oferim soluții simple pentru probleme presante.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la numerele de tel.:
079 88-29-88, 067 29-29-88, 069 14-82-08
De asemenea, nu uitați să ne urmăriți online:
Facebook: ILTC Moldova
Instagram: @ILTC Moldova
www.iltc.md

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»