Articolul se referă la temele:

Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

10 la BAC și Cambridge luat! Cursuri de engleză pentru adolescenți, la ILTC0

Ce contează pentru tine când alegi o școală de limbi străine? Să-ți fie aproape de casă sau serviciu? Să aibă o istorie bogată, titluri și merite? Profesori buni? Condiții confortabile? Noi zicem că toate-s importante și le găsești la ILTC.

La început de octombrie, școala noastră a făcut 29 de ani. Aproape 3 decenii de excelență în predarea limbilor străine. Și nu o spunem noi, dar cei peste 80.000 de studenți care, datorită abilităților lingvistice dobândite, au deschis noi uși către oportunități educaționale și profesionale.

Aceste rezultate nu ar fi posibile fără echipă noastră de 60 de profesioniști, dintre care 30 - profesori cu certificări internaționale și profesori nativi din SUA, Africa de Sud și Marea Britanie.

Crește numărul de adolescenți în ILTC

Deși în cadrul școlii noastre se predau 6 limbi străine, iar vârsta studenților variază de la 5 ani în sus, în ultimii 3 ani am observat că numărul de adolescenți care se înscriu la cursurile de engleză a crescut cu 92%. E o tendință clară a conștientizării atât din partea părinților, cât și a adolescenților în ceea ce privește importanța învățării acestei limbi.

Astăzi, suntem unica școală de limbi străine care dispune de 30 de grupuri de adolescenți cu niveluri înalte de performanță. Prin intermediul cursurilor, adolescenții reușesc să obțină rezultate strălucite la BAC. Mai mult decât atât, ei reușesc să susțină examenele Cambridge sau TOEFL, pentru care ILTC oferă pregătire specializată. Aceasta înseamnă că adolescenții care trec una dintre aceste testări internaționale sunt scutiți de BAC-ul la limbă engleză, cu 10 din oficiu, se pot înscrie la Universități din afară, inclusiv din SUA, și pot accesa ulterior joburi bine plătite, în străinătate.

Deschideți-i ușa unui viitor mai bun

Dacă ai ajuns până aici, avem o veste bună pentru tine. Următoarea sesiune începe pe 2 noiembrie, iar înscrierile sunt deja deschise.

Și pentru că vrem să te simți confortabil la curs, alături de colegi cu același nivel de engleză, te invităm să treci testarea gratuită, care ne va ajuta să te repartizăm în grupul potrivit.

Așadar, într-o lume tot mai interconectată, în care cunoașterea limbii engleze este o necesitate, Centrul ILTC te ajută să faci față provocărilor lansate de sec. XXI.

Deja ai decis că vrei să înveți engleza alături de ILTC?
Ne găsești exact în centrul Chișinăului, pe str. Petru Rareș 43.
Pentru mai multe detalii, accesează www.iltc.md sau sună direct la: 022 29-29-88


Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»