Articolul se referă la temele:

Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

Cum să câștigi bani în timp ce stai cu copilul acasă10

Stând acasă cu copilul, multe dintre noi caută oportunități de câștig. Dacă mama nu solicită ajutor din exterior pentru supravegherea copiilor, atunci lucrul la domiciliu, la distanță, și cu un program flexibil devine cea mai bună opțiune. Unde poate fi găsit un astfel de job? Unele mame sunt norocoase, putând efectua lucrul premărgător concediului de maternitate de acasă, dar cum rămâne cu cele care nici nu știu de unde să înceapă?

Prima Opțiune. Transformarea hobby-ului în sursă de venit.

În cazul în care tricotați, brodați, coaseți, atunci puteți încerca să realizați lucrări la comandă. Dacă sunteți talentată la gătit, coaceți deserturi gustoase, atunci puteți încerca să faceți asta nu doar pentru familie. Iar dacă fotografia este pasiunea dumneavoastră, fotografiați pentru bănci (arhive) de poze și organizați sesiuni foto.

Orientați-vă activitatea spre domeniul hand-made, căci, cine știe, s-ar putea ca obținerea săpunului sau turnarea lumânărilor să fie chemarea dumneavoastră.

A doua opțiune. Distribuitor de produse cosmetice, cărți, suplimente nutritive, etc.

Pentru mine personal, aceasta nu este de departe cea mai bună opțiune. Deoarece piața mi se pare atât de saturată încât toate drumurile pe la case și încercările de a convinge oamenii reprezintă o adevărată pierdere de timp. În același timp, însă, una din prietenele mele a reușit să obțină succes în această direcție. Și dacă se întâmplă să fii binecuvântată cu darul persuasiunii, despre al cărui potențial maxim nu ai bănuit pînă în prezent, atunci încearcă neapărat!

OFERTA PARTENERILOR FAMILIA.MD

Cursuri "STUDIA DIVERSITY" — vă vor ajuta să deveniți coafor și make-up artist de succes. Cursurile de bază oferă toate abilitățile și cunoștințele necesare, pentru a demara activitatea și a fi încrezut în noua profesie. Programul este acreditat de Ministerul Educației. Studierea celor mai actuale și solicitate tehnici, stagiu ghidat de profesioniști, crearea portofoliului personal. Școala oferă toate instrumentele necesare.

A treia opțiune. Toate profesiile sunt necesare, toate profesiile sunt importante.

Vorbesc despre faptul că fiecare mamă poate încerca să-și găsească un job după profesie, însă ajustat la regimul copilului: în cazul în care cunoști limbi străine încearcă să te angajezi ca traducător liber profesionist; dacă ești profesor fă lecții individuale cu copiii acasă; jurist – consultanță la domiciliu; faci parte din industria înfrumusețării – pleacă acasă la clienți sau invită-i acasă.

Esențialul este să determinați ceea ce puteți face și serviciul pe care-l puteți propune.

A patra opțiune. Mini-grădiniță la domiciliu.

Stând acasă cu un copil, puteți încerca să aveți grijă și de alți copii. Veți afla totodată cum e să fii mamă a doi sau a mai multor copii.

A cincea opțiune. Lucrul pe Internet.

Personal sunt împotriva accesărilor, vizionărilor publicității, redirecționărilor, cazinourilor electronice deoarece acestea sunt foarte prost plătite sau chiar deloc.

Cele mai sigure opțiuni sunt ofertele de rescriere (rewriting), copywriting, traduceri, optimizare și web-design pe site-urile deja cunoscute. Puteți alege comenzile fie puteți încerca să vindeți propriile lucrări terminate.

Rescrierea — rescrierea textului cu modificarea formei de prezentare și păstrarea sensului original.

Copywriting – scrierea textelor la comandă, cu un grad ridicat de unicitate.

Avantajele copywriting-ului, de exemplu, constau în libertatea pe care o aveți în alegerea oricărui subiect dorit pe marginea căruia să scrieți, fie una din temele populare, esențialul - să aveți talent. (Apropo, dacă aveți această abilitate, vă puteți încerca puterile și în scrierea tezelor de an sau lucrărilor de licență. Această ocupație este mai bine plătită, dar necesită mai multă responsabilitate și timp.)

Întâi de toate, trebuie să vă înregistrați pe unul din site-urile de mai jos:

www.free-lance.ru — diverse domenii. În cea mai mare parte sunt sarcini legate de programare, dezvoltarea site-urilor și web design.
www.etxt.ru — copywriting, rescriere, traducerea textelor.
www.advego.ru —copywriting, rescriere, campanii publicitare.
www.textsale.ru — schimb de articole scrise.

De cele mai deseori achitarea pentru lucrările realizate se efectuează prin sistemul de calcule web money  sau QIWI. Iată de ce următoarea etapă va consta în crearea unui portofel.

Dacă toate etapele au fost parcurse, atunci vă puteți determina cu alegerea sarcinii. Citiți-o cu atenție. Atrageți atenție la termenii de excutare și condițiile legate de unicitate.

Fiind vorba despre unicitate, programul Advego Plagiatus vi s-ar putea adeveri util în verificarea acesteia.

După atribuirea sarcinii, vi se acordă un anumit termen pentru executare care trebuie respectat cu strictețe. După ce lucrarea a fost predată, clientul verifică dacă totul corespunde cerințelor inițiale și atunci este efectuată achitarea.

Indiferent de lucrul pe care l-ați efectua, important este să nu o faceți în propriul detriment și cel al copiilor. Pentru o sută suplimentară de dolari în bugetul familiei nu se merită să vă neglijați familia sau să vă aduceți la epuizare.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Noutățile partenerilor

Noutăți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»