Apa Buna

Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

Investește acum în viitorul copilului tău0

Cunoașterea limbii engleze este absolut necesară pentru copiii zilelor noastre. Ritmul dinamic al vieții noastre, dar și perspectiva largă și accesul mai facil către școlile de peste hotare, creează o concurență mai serioasă pentru copiii noștri, spre deosebire de cea la care am fost supuși noi. Acum e de datoria noastră să le facem copiilor noștri toate condițiile pentru a crește competitivi și maleabili lumii dinamice.

Centrul de dezvoltare pentru copii Oratorica, oferă copiilor pe lângă cunoaștere, încredere în sine, plăcerea de a socializa și de a interacționa, și cel mai important curajul de a păși cu dreptul într-o lume globalizată. La Oratorica educăm elevi pregătiți să cunoască succesul.

Cursurile predate la Oratorica se desfășoară prin utilizarea a diverse metode de predare printre care materiale audio și video, jocuri sau lucrul în echipă. Aceste metode sunt orientate spre antrenarea fiecărui copil în parte pe tot parcursul desfășurării orei de engleză. La fel de important este, că aceste metode inovative ne ajută să scoatem copiii din atmosfera obișnuită lor, de ore de clasă, astfel facilitând învățarea unei limbi noi.

La Oratorica ne mândrim cu faptul că elevii noștri învață să pronunțe corect în limba engleză și deprind plăcerea de a comunica în engleză.

Beneficiile unui curs de limbă engleză de la Oratorica:

  • Sporirea capacităților de comunicare;
  • Îmbunătățirea reușitei școlare, în special pentru această disciplină;
  • Oportunități de participare la diverse școli sau tabere de vară din țară sau de peste hotare; schimburi interculturale; concursuri; festivaluri ș.a.
  • Note maxime la examenul de BAC;
  • Posibilitatea de a-și continua studiile la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din lume;
  • Garanția unui viitor de succes.

Centrul de dezvoltare pentru copii Oratorica, te ajută să descoperi și dezvolți talentele copilului tău printr-o varietate de cursuri utile: Șah, Arta Vocală, Bunele Maniere, Arta Comunicării, Atelier de dezvoltare personală, Arta Vorbirii și Măiestrie Actoricească.


Pentru detalii sună acum la: 0 790 0-77-46 (Fil Buiucani), 0 607 3-55-33 (Fil. Botanica) 0 788 0-90-58 (Fil. Râșcani), 0 787 6-50-00 (Fil. Ciocana).

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Bănulescu-Bodoni 27, et. 3 Tel.: 0 783 6-48-48 www.oratorica.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»