Articolul se referă la temele:

Campionatul de târât la viteză al bebeluşilor. Reportaj-foto1

Academia pentru copii "Smart Start" şi Studio de yoga al Eugeniei Ionel au organizat o competiţie pentru micuţi — campionatul de târât la viteză.

Campionatul nu a durat mult timp, dar la nivel de emoţii ale adulţilor — acesta a spart toate recordurile posibile. Până a începe cursa, participanţilor li s-a oferit uniformă specială, părinţii şi antrenorii au dat ultimele recomandări şi... în prima competiţie a fost evident, cine va fi învingătorul. O domniţă isteaţă de vreo 9 luni, cu numele Suzana, cu uşurinţă şi-a întrecut toţi adversarii, astfel devenint campioana cursei.

Campioana primei runde cu familiaCampioana primei runde cu familia

Competiţia la categoria mică de vârste a avut loc în trei tururi, la fiecare participând câte 6 copii. În final au fost selectaţi 9 câştigătoi, dintre care, în funcţie de timpul de parcurgere a distanţei propuse au şi fost desemnaţi cei trei campioni. În cea de-a doua categorie de vârstă, premianţii au putut fi desemnaţi din primul tur.

Nu toţi participanţii au ajuns până la finiş. Unii nu aveau dispoziţia necesară, alţii se pornise în altă direcţie, iar unele domniţe au preferat să facă ochi dulci şi să pozeze în faţa jurnaliştilor. În orice caz, toţi ce prezenţi au avut parte de o distracţie pe cinste, încât unora, la finele evenimentului, le obosiseră obrajii de la atâtea zâmbete şi râsete.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»