"Școală până la școală". Prezentarea centrelor de educație preșcolară din or. Chișinău6

"Școală până la școală". Prezentarea centrelor de educație preșcolară din or. Chișinău

Deja v-am prezentat lista centrelor de dezvoltare timpurie pentru copii din or. Chișinău. Acum vrem să vă relatăm despre centrele de formare preșcolară. În esență, educația preșcolară este, de asemenea, o dezvoltare timpurie a copilului, cu toate acestea, am sortat centrele enumerate mai jos separat, pentru că ele înseși și-ar fi luat statutul de școală și grupele formate se bazează pe dezvoltarea disciplinei, dezvoltarea memoriei și pregătirea preșcolară. De regulă, grupele se formează de la începutul anului (septembrie). Așadar, de fapt, aceasta este o "școală până la școală”.

De obicei, cursurile de acest gen se predau sub formă de joc, și dacă copilul a crescut deja și este pregătit pentru o formare educativă, atunci va frecventa cu plăcere o asemenea școală.

Centru

Leader Land

Adresa: str. Testemițeanu, 17/6
Tel.: 022 99-25-00, 068 141-141

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30-12:30 sau de la 8:30-17:30. Curs intensiv — de la 16:00-18:00, marți și joi. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – educația financiară, ceramică, laborator etc.

Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 2,5- 7 ani.


Școala Internațională Heritage

Adresa: str. Dacia, 45 А.
Telefon: 062 02-22-10.

Aveți copii care vor merge în curând la școală? Heritage vă ajută să le oferiți un început bun prin programul School Starter – cursuri speciale pregătitoare pentru preșcolari, 1 septembrie 2019 – 31 mai 2020!

Ce învață micuții? Aici copiii învață să adore școala prin: alfabetizarea timpurie în limba română/rusă, inițiere în limba engleză, matematică pentru cei mici, activități transdisciplinare (metodologia International Primary Curriculum), arte expresive, dans, LEGO Education, sport și ateliere de creație.

Program: School Starter are un program zilnic adaptat pentru micuți: 4 lecții a câte 35 de minute, 2 activități suplimentare, timp pentru jocuri și socializare, dar și pauze pentru prânz și o gustare sănătoasă. Orarul cursurilor: 08:30-15:00, de luni până vineri (activitățile pentru preșcolari sunt disponibile și sâmbătă, pentru o taxă suplimentară).

Prețuri și reduceri: Prețul este de 4050 euro/anual (se aplică o reducere de 4% pentru achitarea integrală a taxei de școlarizare). Familia și comunitatea sunt valori importante ale Heritage, de aceea ne dorim ca frații să fie împreună, să fie educați în același spirit și să împărtășească aceleași valori. De aceea familiile beneficiază de reduceri speciale pentru înscrierea celui de-al doilea copil (10%) și a celui de-al treilea copil (15%).

Heritage Weekend Starter – cursuri de sâmbătă: activitățile pentru preșcolari sunt disponibile și sâmbătă, iar micuții le pot frecventa suplimentar programului School Starter sau doar în weekend. Orarul cursurilor: 9:30-12:30. Preț (inclusiv o gustare sănătoasă pe zi) – 1600 lei/lunar.

Despre programul academic School Starter: activitățile în cadrul cursurilor pentru preșcolari se desfășoară în baza curriculumului național și a International Primary Curriculum (IPC). Scopul activităților este de a face copilul să vrea să învețe și să meargă cu bucurie la școală.
Conceptul IPC se bazează pe o nouă abordare a învățării, axată pe o educație completă, care, pe lângă pregătirea academică a elevului, urmărește dezvoltarea competențelor sociale, a independenței de opinie și acțiune, abilităților sportive, orientării vocaționale și a altor abilități care depășesc orizontul materiilor predate în școala tradițională.
Curriculumul IPC urmărește dezvoltarea personală integrală a fiecărui copil, cu accent pe dezvoltarea personală și progres, valorificând perspectiva națională, globală și interculturală în scopul dezvoltării unui sentiment de spirit internațional.
În acest context, IPC își propune motivarea elevilor pentru învățare pe tot parcursul vieții, cu scopul de a avea tineri bine pregătiți, care posedă abilități sociale și emoționale echilibrate, membri responsabili care contribuie activ la dezvoltarea societății.
De asemenea, școala dispune de resurse educaționale Cambridge, care sunt utilizate în cadrul activităților.

Documente necesare pentru înscriere:

 • Copia certificatului de nastere al copilului
 • Copiile actelor de identitate ale parintilor
 • Cerere tip
 • 1 poza 3x4 cm a copilului
 • Certificat medical eliberat de medicul de familie, care atestă faptul că copilul poate frecventa colectivul de copii (forma 027) și copia certificatului de vaccinare.

Contactați-ne pentru înscriere și informații la 062 02-22-10 sau 022 02-22-17!


"FasTracKids"

Adresa: str. Puskin, 56
Tel.: 078 10-10-12

Obiectivul programului de pregătire pentru școală – a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: familiarizarea cu mediul și natura, dezvoltarea vorbirii, gramatica, matematica, arta plastică. Programul este elaborat pentru copii de la 5-6 ani. Vârsta: 5-6 ani.

Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 120 min. – 950 lei pe lună.
Vârsta: 4-5 ani. Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 90 minute – 750 lei pe lună.
Vârsta: 5-6 ani. Costul abonamentului: 120 minute în ziua de sâmbătă – 600 lei pe lună.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

Elite Academia

Adresa: str. Sciusev, 49, of. 15
Tel.: 062 05-15-18, 069 02-60-72, 022 22-01-96.

Programul de studii este conceput în baza metodelor de predare ale lui Howard Gardner și Benjamin Bloom. Lecțiile sunt structurate în trei etape: dezvoltare, mișcare și creativitate, care alternează succint cu un tempou rapid. Copilul nu are timp pentru a obosi în timpul lecției, schimbul activităților și a locurilor de lucru îi permite să capete interes și atenție sporită.

Discipline: dezvoltarea limbajului, bazele citirii, matematica elementară și gândirea logică, dezvoltarea atenției și a memoriei, formarea reprezentărilor spațio-temporale, dezvoltarea creativității și motoricii, formarea conceptelor despre lumea înconjurătoare.

Grupe: de profil român și rus.
Vârsta: 5-7 ani.
Program: Activitățile au loc de luni până sâmbătă, cu durata 60/90 de minute.
Preț: în funcție de abonamentul ales.
Lecția de probă: contra cost.


Little People

Adresa: bd. Ștefan cel Mare, 3
Tel.: 0 790 0-20-60

În cadrul centrului se consideră că copiii trebuie să fie educați și instruiți astfel încât să se poată evalua singuri, să învețe cum să se respecte și să valorifice asemănările și diferențele dintre ei.

Calitatea procesului de instruire și atmosfera agreabilă pentru copii sunt asigurate, în condiții bune, de personalul selectat al centrului, format din cadre didactice calificate. Sănătatea copiilor este susținută și verificată sistematic de către asistenta medicală.

Activități: conform curriculei prescolare + optionale (inot, gimnastica, arta vorbirii, limba engleza, program pici si mamici, weekend club (bunele maniere), curs de teatru „ micii papusari, petreceri tematice.

Vârsta: 1.9 - 6 ani.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.


Botanica

"Elitex"

Adresa: str. Dacia, 53/2
Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

Activități curriculare — cunoașterea mediului înconjurător, educarea limbajului, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru societate, datini și obiceiuri naționale.

Activități opționale — consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația rutieră, bunele maniere, educația creștină, educația pentru sănătate.

Activități recreative — activități în aer liber, plimbări în parc, vizite la Grădina Zoologică, vizionarea spectacolelor de teatru, vizite la muzee, planetarium etc.

Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative.

Preț: în funcție de abonamentul ales.
Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 5 ani până la 7 ani.


"Mary Poppins"

Adresa: str. Dacia, 5
Tel.: 0 601 9-15-85

Centrul de instruire pentru copii "Mary Poppins" desfășoară activități de pregătire pentru școală, pentru copii de 4-6 ani. În program: matematica, pregătirea mâinii pentru scris, citirea, structura silabică a cuvântului, analiza sonoră a cuvântului, dezvoltarea proceselor psihice (gândire, memorie, atenție, percepere, imaginație). Programul este complex, fiecare activitate ulterioară consolidează materialul însușit anterior.

Preț și program: 1 dată pe săptămână — 350 lei (sâmbătă de la 13.00-14.00), de 2 ori pe săptămână — 600 lei (marți și joi de la 18.00-18.45), de 3 ori pe săptămână — 750 lei). Activități complexe: pregătire pentru școală, limba engleză și lecții de creație — 950 lei (sâmbătă și duminică de la 10.00-13.00).
Grupe: predare în limba română și rusă.
Vârsta: 5-7 ani.
Program: Grupa română: luni și miercuri, ora 17:30; sâmbătă și duminică, ora 10:00. Grupa rusă: marți și joi, ora 18:45; sâmbătă și duminică, ora 10:00.

"Indigo"

Adresa: str. Decebal, 80, № 106
Tel.: 022 57-10-62

Centrul de dezvoltare creativă a copiilor și adolescenților "Indigo" desfășoară activități de pregătire pentru școală. Programul include următoarele activități: cultura vorbirii, limba engleză, comunicarea și dezvoltarea limbajului, matematica. Printre metodele de predare, menționăm metoda jocurilor didactice (teatralizate și muzicale, distractive și de mișcare, de stimulare a imaginației, creativității și gândirii logice), metoda interactivă. Centrul este dotat cu toate materialele necesare procesului de instruire.

Vârsta: 4-7 ani.
Grupe: cu predare în limba română.
Prețul: pentru 1 oră (60 minute) 50-60 lei/ora.


"Țara de nisip"

Adresa: str. Decebal, 23, CC Jumbo, et. 4, but. 424
Tel.: 0 794 2-19-38

Program complex de activități. Toate activitățile se desfășoară în formă de joc, fiind atractive pentru copii. Grupe mici — 4-5 copii.
Discipline: dezvoltarea vorbirii + exerciții de pregătire a mâinii pentru scris; matematică (elemente de bază ale matematicii); desen, aplicații și jocuri cu nisipul (dezvoltarea creativității, a imaginației); cunoașterea mediului înconjurător; limba engleză, creativitate.
Preț: 120 de lei/lecția sau 360 lei/săptămână. Lecție individuală — 75 lei.
Grupe: cu predare în limbile rusă și română.
Vârsta: 3-7 ani.
Program: luni-miercuri-vineri, ora 10:00-13:00.


"FasTracKids"

Adresa: str. Traian, 2/2
Tel.: 0 789 3-00-00, 079 336-336

Obiectivul programului de pregătire pentru școală – a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: familiarizarea cu mediul și natura, dezvoltarea vorbirii, gramatica, matematica, arta plastică. Programul este elaborat pentru copii de la 5-6 ani. Vârsta: 5-6 ani.

Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 120 min. – 950 lei pe lună.
Vârsta: 4-5 ani. Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 90 minute – 750 lei pe lună.
Vârsta: 5-6 ani. Costul abonamentului: 120 minute în ziua de sâmbătă – 600 lei pe lună.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

Clubul Copiilor "Spiridușii"

Adresa: str. Burebista, 92B
Tel.: 069-114-145

Activitatea de pregătite a copilului pentru școală se desfășoară în 4 domenii de bază:

 • elemente de matematică și logică;
 • dezvoltarea limbajului;
 • citit-scrisul;
 • dezvoltarea proceselor psihice (atenția, memoria, gandirea, imaginația).

Preț la procurarea abonamentului: abonament lunar în decursul săptămânii – 820 lei; abonament lunar week-end – 680 lei.
Durata lecției: 1 oră 20 minte.
Grupe: 8 copii.
Vârsta: 5-7 ani, cu predare în limba română.
Orar: luni-miercuri-vineri, ora 18:00, sâmbătă și duminică, ora 10:00.


Râșcani

Art-Studio Amighen

Adresa: str. Albișoara, 82/12 (et. 4)
Tel.: 0 686 4-80-20

Program de pregătire pentru școală. Activitățile desfășurate pregătesc copilul pentru comunicarea în colectivitatea școlară, îl învață să-și argumenteze punctul de vedere, să fie răbdător și înțelept. În cadrul lecțiilor, copiii învață să fie disciplinați și sârguincioși, treptat obișnuidu-se cu faptul că la lecție trebuie să asculți profesorul și să muncești. Programul include următoarele discipline: limba română, limba engleză, matematica, arta vorbirii. Lecțiile se desfășoară într-o atmosferă confortabilă.

Preț: luni-miercuri-vineri, de la 17:30-19:30 — 900 lei.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Vârsta: 5-7 ani.


Educentru

Adresa: str. Studentilor, 9/17
Tel.: 079 21-77-11

O echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe în domeniile psihologie, psihopedagogie, pedagogie, educație timpurie și artă. Programe educaționale noi și absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte Centre Educaționale. Oferim copiilor oportunitatea de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă. Misiunea noastră este să oferim copiilor din Republica Moldova posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Servicii: Minigradinita; Dezvoltare Personala; curs de Teatru si actorie; pregatire pentru scoala, engleza, educatie timpurie, scoala de arte, logoped, psiholog.
Beneficiari: Copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani.
Program: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbătă: 09:00-14:00.

Scăpărici

Adresa: str. Lidia Istrati, 27
Tel.: 0 696 7-01-07, 0 696 7-01-07

Grădinița privată ”Scăpărici” propune program divers și dinamic de pregătire pentru școală. La ”Scapărici”, fiecare copil este ajutat să-și atingă la maxim potențialul, să devină independent, un copil capabil de a respecta lumea din jur și de a se adapta la o societate mereu schimbătoare.

Program de pregătire pentru școală: Dezvoltarea intelectuală. Dezvoltarea funcțiilor psihologice fundamentale (atenția, memoria, imaginația, vorbirea). Dezvoltarea gândirii creative. Dezvoltarea sensorio-motorie, motricității fine și grosiere. Însușirea capacităților de citire și scriere. Matematica elementară. Științe ale naturii, cunoașterea și înțelegerea lumii. Dezvoltarea abilităților de comunicare și interacționare. Dezvoltarea gândirii logice și abilitatea de soluționare a problemelor existente.

Vârsta: 5-7 ani.
Numărul maxim: 10 copii.
Program: 08:00 - 18:00 (zilnic), 10:00 - 12:00 (în week-end).

Ciocana


"FasTracKids"

Adresa: str. Mircea cel Bătrîn, 11/6, et. 2
Tel.: 022 78-26-62, 079 336-336

Obiectivul programului de pregătire pentru școală – a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: familiarizarea cu mediul și natura, dezvoltarea vorbirii, gramatica, matematica, arta plastică. Programul este elaborat pentru copii de la 5-6 ani. Vârsta: 5-6 ani.

Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 120 min. – 950 lei pe lună.
Vârsta: 4-5 ani. Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 90 minute – 750 lei pe lună.
Vârsta: 5-6 ani. Costul abonamentului: 120 minute în ziua de sâmbătă – 600 lei pe lună.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

"Educentru"

Adresa: str. Ginta Latina, 38/5
Tel.: 0 788 2-24-00

Program de pregătire pentru școală. Programul are drept scop asigurarea unei tranziții de succes de la casă/ grădiniță la școală, oferind primordialitate copilului prin implicare în propria dezvoltare, cu accent puternic pe promovarea autonomiei, inițiativei, simțului individualității și identității, acordând susținere și recunoscând dezvoltarea identităților multiple.

Durata programului educațional este de 9 luni. Lecțiile au loc de două ori în săptămână, o sesiune durează 1 oră și 20 min.
Numărul copiilor într-o grupă: maximum 12 copii.
Vârsta: 5-7 ani.
Grupa: profil român.
Preț: plata lunară — 750 lei; plata per ședință — 200 de lei.


Menționăm faptul că, prețurile actuale sunt aproximative, deoarece acestea pot varia în funcție de numărul de cursuri, ora începerii cursurilor și acordul dvs. personal cu centrul. De asemenea, orarul lecțiilor și alte informații pot fi modificate, în orice timp, de către organele de gestionare ale centrelor de educție. Așa deci, verificați informația printr-un apel telefonic.

Buiucani

"FasTracKids"

Adresa: str.Alba Iulia, 91
Tel.:0 79 44-99-77

Obiectivul programului de pregătire pentru școală – a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: familiarizarea cu mediul și natura, dezvoltarea vorbirii, gramatica, matematica, arta plastică. Programul este elaborat pentru copii de la 5-6 ani. Vârsta: 5-6 ani.

Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 120 min. – 950 lei pe lună.
Vârsta: 4-5 ani. Costul abonamentului: de 2 ori pe săptămână, a câte 90 minute – 750 lei pe lună.
Vârsta: 5-6 ani. Costul abonamentului: 120 minute în ziua de sâmbătă – 600 lei pe lună.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Scăpărici Centrul de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Lidia Istrati, 27
  0 696 7-01-07, 0 696 7-01-07

 • Karamelea Curs de dezvoltare a personalității

  or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75, et. 2 (Alfa City Shopping Mall)
  0 795 6-29-40, 0 684 6-95-23

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • Indigo Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Decebal, 80, № 106
  022 57-10-62

 • Mary Poppins Centru educaţional pentru copii

  or. Chișinău, str. Dacia, 5
  0 601 9-15-85

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Ginta Latina, 38/5
  0 788 2-24-00, 079 21-77-11

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Puskin 62/colt Romana 8
  022 21-00-91, 079 12-13-14

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Sciusev, 49, of. 15
  022 22-01-96, 0 690 2-60-72

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Amighen Art-Studio

  or. Chișinău, str. Albișoara, 82/12 (et. 4)
  0 686 4-80-20

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Kidland Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Socoleni, 12
  0 794 0-28-26

 • Micul Erudit Grădinița-creșa

  or. Chișinău, str. Burebista, 106
  069 90-22-11

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

 • Ţara de nisip Studio de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Decebal, 23, CC Jumbo, et. 4, but. 424
  0 794 2-19-38

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • Spiridușii Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Burebista, 92B
  0 691 1-41-45, 069-114-145

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 9

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 04 nov. 2013 18:27 #1 Вероника Горчак

  Мы сейчас ходим в "Любознайку". Места там занимают очень быстро, чтобы начать в сентябре нужно записываться еще в мае-августе. Плюсы - невысокая цена, хорошие преподаватели. Минусы - сама система преподавания очень похожа на школьную. Нужно сидеть за партой, смотреть на доску. И если первые 2 урока по 30 минут мой ребенок выдерживает хорошо, то третий, часовой урок для него это слишком долго и скучно.

  Răspundeți
 • 11 nov. 2013 20:22 #2 milissa (ړײ)

  #1 Вероника Горчак, а вы не знаете случайно если выбрать все занятие и на всю неделю или 4 раза в неделю сколько нужно будет платить ??

  Răspundeți
 • 12 nov. 2013 15:52 #3 Вероника Горчак

  #2 milissa (ړײ), Я не знаю, но мы за 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев в месяц. Можете позвонить по телефону в статье и уточнить. Звонить нужно вечером.

  Răspundeți
 • 12 nov. 2013 15:55 #4 Вероника Горчак

  То есть получается примерно 20 лей в час.

  Răspundeți
 • 07 iun. 2014 21:46 #5 Mary Poppins

  Добрый день! Mary Poppins проводит занятия для детей на русском и английском языках, для детей от 1,5 лет. Помимо занятий по общему развитию и подготовке к школе, центр специализируется на обучении английскому языку с 2-х лет. По выходным в центре проходят занятия в изостудии для детей от 3-х лет и творческие мастер классы для детей от 5-и лет.

  Răspundeți
 • 20 iul. 2015 15:48 #6 Tatiana Gorceac

  #3 Вероника Горчак, В Elite Academii 2 часа стоят 70-100лей зависит от выбранного абонемента....

  Răspundeți
 • 20 iul. 2015 15:53 #7 Tatiana Gorceac

  #4 Вероника Горчак, "Я не знаю, но мы за 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев в месяц. Можете позвонить по телефону в статье и уточнить. Звонить нужно вечером." 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев - так это 2 часа или 3 часа или 3 урока? 2 часа это 120 мин, 3 урока по 40 мин? не пойму, простите....

  Răspundeți
 • 06 oct. 2016 18:38 #8 😻Queen 👑

  Buna,eu am 13 ani si cred ca am auz muzical ,multe persoane imi spun,rude etc...,ma intreb oare o sa pot fregventa scoala muzicala ca sa pot deveni cantareata? si cat este pretul lunar?

  Răspundeți
 • 10 oct. 2016 09:54 #9 Daniela Rotaru

  #8 😻Queen 👑, Bună. Vezi în articolul de mai jos mai multe informații despre școlile muzicale și centrele ce oferă lecții de canto în Chișinău. http://www.semia.md/ro/info/children/growth/muzikalnoe_obrazovanie_dlia_detei/default.aspx

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Până la 1 an»

Articole populare a rubricii «Până la 1 an»