Copilul 0-1 ani

Copilul 0-1 ani

Primele luni din viață al bebelușului sunt luni speciale pe care nici o mămică, nu le va uita niciodată. Pe parcursul celor 12 luni, veți învăța să iubiți, să priviți, să ascultați, să simțiți, să oferiți, să vă sacrificați și să vă îngrijorați.

Teme în trend

 • Tata
  Tata

  Cum se schimbă viața bărbatului după ce devine tată? Ce poate oferi el copiilor săi, în afară de acoperiș deasupra capului și un frigider plin cu de toate? Despre toate subtilitățile științei despre tată, citiți în rubrica ce urmează.

  Articole: 0 806
 • Bone și profesori
  Bone și profesori

  Nu toți părinții au posibitatea să se dedice totalmente educației copiilor săi. Mulți părinți la un moment dat au nevoie de ajutor. Despre faptul cum și unde ați putea găsi cei mai calificați educatori și profesori pentru copiii dumnevoastră - aflați în următoarea rubrică.

  Articole: 7 45574
 • Mama care alăptează
  Mama care alăptează

  Alăptarea este cel mai minunat lucru pe care îl puteți oferi bebelușului vostru. Îi asigurați o mulțime de nutrienți esențiali pentru o dezvoltare așa cum laptele artificial nu o va face niciodată. Complicații în alăptare, sânii mamei, alimentația corectă, probleme și soluții doar în această rubrică.

  Articole: 1 4013
 • Psihologia copilului până la 1 an
  Psihologia copilului până la 1 an

  Copilul dumnevoastră este încă foarte mic, dar deja are o anumită percepție a lumii. Ce gândește, ce simte, ce așteaptă acest boțișor de aur?

  Articole: 2 22975
 • Primblările cu copilul
  Primblările cu copilul articole noi: 1

  Beneficiile plimbărilor pentru copii reprezintă un subiect destul de controversat. Specialiștii insistă asupra faptului că este deosebit de important ca bebelușii și chiar nou-nascuții sa fie scoși la aer, dar totodată acest lucru crește riscul de îmbolnăvire.

  Articole: 5 231262
 • Suzeta
  Suzeta

  Deşi suzeta pare a fi un obiect nelipsit din preajma celui mic e bine să ştiți ca ea nu este obligatorie. Multe dintre mămici au temeri dacă este bine sau nu, să folosească suzeta și dacă este sau nu sănătoasă pentru copil.

  Articole: 1 4847
 • Jocuri și jucării pentru copii de până la 1 an
  Jocuri și jucării pentru copii de până la 1 an

  Ce jocuri și jucării sunt recomandate unui copil în primul an din viață? Inofensive, de dezvoltare și, în primul rând, agreabile pentru copil.

  Articole: 2 7650
 • Masajul și gimnastica pentru copii sub 1 an
  Masajul și gimnastica pentru copii sub 1 an

  Masajul și gimnastica pentru bebeluși: lux sau necesitate? Din punct de vedere fizic, masajul stimulează circulația sângelui şi întăreşte sistemul imunitar. Mai mult, câteva atingeri pe burtică ajută la reglarea digestiei. Dincolo de acestea, masajul bebeluşului creează o legătură unică între părinte şi copil.

  Articole: 1 17687
 • Scăldatul copilului
  Scăldatul copilului

  Scăldatul menține copilul curat, ii stimulează pielea și ii îmbunătățește circulația, dar și ajută să creați o legătură deosebită între părinte și copil. Despre aceea cum să faceți din scăldatul copilului un proces plăcut și vesel pentru întreaga famile, vă vom relata în această rubrică.

  Articole: 2 7253
 • Somnul copilului
  Somnul copilului

  Pentru copil, somnul este extrem de important — în acest timp copilul crește, își restabilește puterile. Important este somnul copilului și pentru părinți — or, acesta este anume acel moment când ei au posibilitatea de a se odihni de onorabilele, plăcutele, dar, uneori, extrem de obositoare obligații părintești. De aceea, dacă copilul are probleme cu somnul — un lucru însemnat pentru toată familia este de a rezolva problemele cât mai curând posibil.

  Articole: 2 12776
 • Educația copilului
  Educația copilului

  Educația copiilor începe încă din primele luni și se desfășoară pe parcursul întregii vieți. Este important să știți cum să vă educați copilul astfel încât acesta să se adapteze mediilor sociale din care va face parte în viitor.

  Articole: 57 214931
 • Îngrijirea și igiena copilului până la 1 an
  Îngrijirea și igiena copilului până la 1 an

  Asemenea proceduri, cum ar fi: tăierea unghiilor și a părului, curățarea urechilor, schimbarea scutecului — necesită aptitudini și anumite cunoștințe. În această rubrică, vom vorbi despre ele detaliat.

  Articole: 0 418
 • Dezvoltarea copilului până la 1 an
  Dezvoltarea copilului până la 1 an

  Un copil de până la 1 an se dezvoltă foarte rapid. În fiecare lună, zi începe să descopere și să facă lucruri noi - să stea copăcel, să zâmbească, să meargă. Tot în această perioadă apar primii dinți și copilul învață să mestece și să muște.

  Articole: 5 67444
 • Prima hrană a copilului
  Prima hrană a copilului

  Începe vârsta cînd copilului deja nu îi este suficient laptele mamei sau adaosurile nutritive. Mulți părinti nu sunt siguri când bebelușul lor este pregătit să mănânce alimente solide. Pentru a face primul pas în experiența minunată din viața copilului vostru, va trebui să vă informați.

  Articole: 1 30009
 • Alăptarea artificială
  Alăptarea artificială

  Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari. Sunt şi cazuri când nu este posibilă alăptarea, din diverse motive, de cele mai multe ori, medicale. Atunci, este nevoie să se apeleze la alimentaţia artificială: laptele praf cu ajutorul biberonului.

  Articole: 3 46455
 • Cărți pentru părinți în devenire
  Cărți pentru părinți în devenire

  Să fii mamă sau tată — la școală nu te învață, deși aceasta este una dintre cele mai importante abilități ale unei persoane. În ajutorul părinților, vin cărțile și manualele autorilor înțelepți și de prestigiu, care te vor ajuta să găsești rănspuns la mai multe întrebări ce apar în procesul de sarcină, naștere sau de educare a copilului.

  Articole: 2 10120
 • Vaccinuri
  Vaccinuri

  Nimic nu provoacă atât de multe controverse ca vaccinurile pentru copii. Deaceea ca părinte, este foarte important să știți și să înțelegeți care sunt adevăratele avantaje – și adevăratele riscuri – ale vaccinurilor facute copiilor.

  Articole: 4 64643
 • Școala Dr. Komarovski
  Școala Dr. Komarovski

  Școala Dr. Komarovski — emisiune televizată, consacrată diverselor aspecte ale sănătății și îngrijirii copilului. Prezentatorul — un cunoscut pediatru ucrainean, autorul multor cărți pentru părinți, E. Komarovski.

  Articole: 0 39122

Produse și servicii pentru subrubrici Copilul 0-1 ani

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Copilul 0-1 ani»

Articole populare a rubricii «Copilul 0-1 ani»