Apa Buna

Psihologi

Psihologi

În această rubrică oferim cuvânt experților noștri. Fiecare dintre ei este specialist cu autoritate în domeniu, cunoaște bine specificul autohton și este dispus să-și împărtășească cunoștințele cu cititorii. Adresați experților noștri întrebările pe care le aveți sau deveniți chiar dvs. — expert Familia.md!

Teme în trend

 • Jana Preteca
  Jana Preteca articole noi: 1

  Medic homeopat, categoria I. Membru al Ligii Internaționale a Medicilor Homeopați. Terapeut. Diagnosticare prin biorezonanță și tratament. Mezoterapie. Monitorizarea pacienților ce doresc să fie sănătoși (4 pași de reabilitare și păstrare a sănătății). Psiholog.

  Articole: 2 950
 • Ganna Savchenko
  Ganna Savchenko 1

  Psiholog. Consiliere individuală și de familie (de cuplu). Consiliere gestalt. Terapie familială sistematică. Lucru cu probleme de dezvoltare a personalității, depășire a crizelor personale, a conflictelor, lucru cu traumele. Consiliere înainte de căsătorie/crearea familiei (individuală și în pereche). Planificare sarcinii (pregătirea pentru sarcină, temeri, îndoieli), sprijin în perioada de sarcină, atât pentru femeie, cât și pentru bărbat, și cuplu. Lucru cu familiile în care persistă dependența de alcool (relația de dependență/co-dependență).

  Articole: 6 4881
 • Silvia Strogotean
  Silvia Strogotean

  Psiholog. Psihoterapeut în formare în psihoterapia catatim-imaginativa. Lector universitar. Domeniul de interes: Psihologia perinatală. Specializarea pe teme — aspecte psihologice ale sarcinii și/sau planificarii acesteia, nașterea, infertilitea psihologică, parentalitatea din perspectiva personalității părintelui (frici, dificultăți etc.).

  Articole: 2 2115
 • Cezara Dilevschi
  Cezara Dilevschi 1

  Psiholog, psihoterapeut. Mașter în psihologie, doctorand anul 4. Psihoterapeut CBT, hipnoza eriksoniana, programarea neurolingvistica, psihoterapie somatica. Specializarea in — tulburări mintale (depresie, anxietate, fobii specifice, atacuri de panica, stresul post trauma, tulburare obsesiv compulsiva, tulburări de personalitate, schozofreni. Relații de cuplu, psihodezvoltarea la copii, relația părinte-copil.

  Articole: 4 2850
 • Vera Budan
  Vera Budan 1

  Psiholog Clinician licențiat în psihologie, master în psihologie clinică. Psihoterapeut în formare, NLP Practitioner, NLP Master, Master în Comunicare Hipnotică. Lucreaza cu probleme legate de relaționare, traume, depresii, pierderea sensului, crize de vârstă, probleme de comunicare cu copiii, partenerul sau membrii familiei. Autoarea cărții "Calea Feminității". A organizat programe de training, însumând mai mult de 400 de ore.

  Articole: 9 8212
 • Anastasia Covrova
  Anastasia Covrova

  Psiholog clinic practician, doctorantă, ICDP-facilitator (Programul Internațional de Dezvoltare a Copilului), formator calificat "OH-cards". Experiență vastă în munca psihologică cu adulții și copiii (consultații individuale și de cuplu, terapie de grup pentru adulți, traininguri și lecții în grup pentru copii și adulți). Suport psihologic pentru pacienții bolnavi de cancer și familiile lor, pentru persoanele care au avut de suferit de acte de violență, pacienții cu tulburări de alimentație etc.

  Articole: 8 20236
 • Irina Dvornina
  Irina Dvornina

  Licențiată în știițe sociale, cu specializarea în domeniul psihologiei. Efectuează studii la cea de-a doua etapă a psihodramei în cadrul IGPM. Activează în următoarele direcții — sarcină, copii, casă și familie.

  Articole: 6 6309
 • Shosheva Natalia
  Shosheva Natalia

  Psiholog. Oferă consultații părinților cu privire la diferite probleme legate de emoțiile, sentimentele și grijile părintești. La subiectul educației și disciplinei copiilor, relația dintre frați, adaptarea la grădință, situații de divorț sau despărțirea de durată a copiilor cu părinții, comportamentul agresiv, neîncrezut sau alt tip de comportament al copilului, care generează probleme și întrebări. Lucrul cu infertilitatea psihologică.

  Articole: 6 20019
 • Anna Crasilnicova
  Anna Crasilnicova 1

  Psiholog pentru copii, mama a doi copii minunați, soție iubitoare. Este pasionată de inventarea poveștilor terapeutice pentru fiul său. Îi place să gătească dulciuri sănătoase și delicioase pentru copii.

  Articole: 9 2816
 • Eugenia Crupnencova
  Eugenia Crupnencova

  Psiholog probleme oncologice, psihoterapeut practician în abordarea-gestalt. Lucru cu stările de criză, asistență în descoperirea resurselor proprii, consilierea și susținerea părinților copilului bolnav. Probleme ce se referă la interacțiunea mamă-copil, relații în sistemul familial. Formarea identității mature.

  Articole: 2 2532
 • Еlena Bîceva
  Еlena Bîceva

  Psiholog, psiholog de familie, art-terapeut, trainer în cadrul programelor educaționale de psihoterapie. Doctor în psihologie. Co-fondator al centrului psihologic ”Psychilogy Prof”. Director regional ”IGPM” în Moldova.

  Articole: 2 3247
 • Olesea Boguțcaia
  Olesea Boguțcaia

  Olesea Boguțcaia. Psiholog practician. Consultant-gestalt. Art-terapeut. Psiholog-voluntar în lucrul cu tinerii în cadrul ONG-ului ”Generația cu inițiativă”. Autoarea numeroaselor publicații în diferite mijloace mass-media. Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din R. Moldova, membru al Asociației psihologilor practiciei GIPNART. Nominalizată pentru premiul Voluntarul Anului în cadrul RVC.

  Articole: 2 1330
 • Natalia Melehina
  Natalia Melehina

  Psiholog calificat. Expert în relația de cuplu. Psihodramaterapeut. Astrolog și astropsiholog. Specialist în lucrul cu aspectele psihologice ale cărților TAROT. Numerolog. Autor a peste 100 de trainguri, masterclass-uri și seminare pentru femei. Autor a numeroaselor articole și materiale publicate în diferite resurse media. Organizatoarea diferitor proiecte cu tematică psihologică.

  Articole: 3 18107
 • Svetlana Sobesceanschi
  Svetlana Sobesceanschi

  Psiholog practician, art-terapeut, specialist în lucrul cu Cardurile asociative metaforice (OH-cards), astropsiholog. Consultații cu privire la următoarele subiecte: relații în cuplu, crize de personalitate, familie, divorțuri; corectarea stărilor emoționale psihotraumatice; problema autocunoașterii, autoaprecierii, alegerii; orientarea profesională.

  Articole: 2 2689

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Psihologi»

Articole populare a rubricii «Psihologi»