Apa Buna

Tema: Alimentația și sănătatea

Tema se referă la subrubricile:

  • 5 reguli importante ale consumului de apă îmbuteliată. Sfaturile expertului
    Materialul partenerilor Apa Buna,

    5 reguli importante ale consumului de apă îmbuteliată. Sfaturile expertului

    Beți apă din culer/pet-uri cu pompă acasă sau la serviciu? Ați știut oare că la utilizarea greșită a acestor instalații, apa își poate schimba culoarea, mirosul, iar astfel ne face să pierdem încrederea în producător? Expertul Valeriu Gomenița oferă cinci recomandări simple, dar extrem de importante, despre cum am putea păstra particularitățile benefice ale apei îmbuteliate.

    0 1225
  • Ce apă bem pentru a fi sănătoși?
    Apa Buna,

    Ce apă bem pentru a fi sănătoși?

    Luând decizia de a procura apă de la cel mai apropiat supermarket, nu avem idee că o sticlă de apă modestă, la prima vedere, poate fi atât de diferită. Și nu ne referim la marcă sau ambalaj. Fiecare (bine, aproape fiecare) sticlă conține o mulțime de informații diferite, încât îți fuge privirea. Știind că date complete și exacte pot fi obținute doar din prima sursă, m-am adresat la o persoană care cunoaște despre apă aproape tot. Este vorba despre Valeriu Gumenița, directorul companiei "Apă Bună Trade".

    0 2949
  • Alegem apa potabilă cu înțelepciune
    Ирина Каруш,

    Alegem apa potabilă cu înțelepciune

    Sănătatea și tinerețea omului sunt direct dependente de cantitatea și calitatea apei consumate. S-ar părea că nu există nicio problemă în acest sens — sortimentul de apă potabilă în magazine este bogat, alege pe orișicare. Oare chiar pe oricare? Aflați răspuns la această întrebare, din articolul nostru.

    0 1454
  • Beneficiile laptelui de capră
    Ana Ceban,

    Beneficiile laptelui de capră

    Delicios, cu gust dulce ori uneori sărat, laptele de capră este deosebit de popular peste tot în lume. Iar spre deosebire de cel de vacă, laptele de capră prezintă o întreagă serie de avantaje, astfel este recomandat nu numai pentru consumul adulților, ci si pentru alăptarea sugarilor, fiind o excelentă sursă de calciu, potasiu, vitamina B2 și triptofan, un amino acid esențial.

    1 323
  • Alimentatia rationala sfaturi de la Galina Tomas
    Ana Ceban,

    Alimentatia rationala sfaturi de la Galina Tomas

    Aflati cum trebuie sa slabiti corect si care alimente sunt nocive pentru silueta dvs.

    0 1230
  • Care sunt grasimile rele?
    Ana Ceban,

    Care sunt grasimile rele?

    Elimina, din alimentatie, grasimile rele si tineti colesterolul sub control, mancind grasimi bune, vegetale.

    0 16
  • Colesterolul
    Ana Ceban,

    Colesterolul

    Colesterolul este un alcool policiclic de care se leaga acizii grasi, devenind astfel o grasime care se intalneste in aproape toate alimentele de origine animala. El este transportat prin intermediul sangelui in asociatii moleculare cu proteinele (lipoproteine).

    0 7
  • Alimentele antirid
    Ana Ceban,

    Alimentele antirid

    Ce ar trebui sa mancam pentru a preveni si a combate ridurile?

    0 39
  • Ceaiuri si alimente, pentru rinichi
    Ana Ceban,

    Ceaiuri si alimente, pentru rinichi

    Pietre la rinichi si colici renale? Retentie hidrica si picioare umflate? Scapa de toate acestea, cu ajutorul alimentelor si ceaiurilor!

    0 91
  • Efectele dulciurilor
    Ana Ceban,

    Efectele dulciurilor

    De unde vine pofta de dulce? De ce iubim ciocolata? Cum putem scapa de aceasta "pacoste"? Toate raspunsurile, in acest reportaj!

    0 18
  • Oboseala si alimentatia
    Ana Ceban,

    Oboseala si alimentatia

    Oboseala: poate proveni si din cauza alimentatiei.

    0 15
  • Omega 3 si Omega 6
    Ana Ceban,

    Omega 3 si Omega 6

    "Ce se intampla doctore" recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii in privinta grasimilor esentiale.

    0 432
  • Consecințele abuzului de grăsimi animale și bere
    Ana Ceban,

    Consecințele abuzului de grăsimi animale și bere

    Specialiștii în medicină au vești importante în ceea ce privește consumul de grăsimi animale, iar rezultatele unor studii de ultima oră sunt cel puțin surprinzătoare.

    0 4
  • Ce reprezintă antioxidanții?
    Ana Ceban,

    Ce reprezintă antioxidanții?

    Antioxidanţii sunt substanţe al căror rol este de a apăra organismul de efectele toxice ale radicalilor liberi care se acumulează în organism, cauzând boli arteriale, cancer şi altele.

    0 4
  • Beneficiile consumului de semințe de in
    Ana Ceban,

    Beneficiile consumului de semințe de in

    Prin conţinutul lor de acizi graşi esenţiali, seminţele de in contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului de colesterol şi de trigliceride. In plus, acest remediu previne formarea cheagurilor de sânge în artere, ceea ce ajută la reducerea riscului de infarct, de atac vascular cerebral şi de boală vasculară periferică.

    0 104
  • 5 pași către o alimentație sanătoasă
    Ana Ceban,

    5 pași către o alimentație sanătoasă

    Pașii necesari pentru a avea un corp sănătos.

    0 9
Mai multe articole

Produse și servicii la tema "Alimentația și sănătatea"

  • Sancos Instituție medicală multidisciplinară

    or. Chișinău, str. Moscova, 16
    022 909-909, 022 909-908

  • Apa Buna Apă potabilă cu nivel scăzut de mineralizare

    or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75 А
    022 55-50-21, 022 53-33-35

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Gastronomia»

Articole populare a rubricii «Gastronomia»