Articolul se referă la temele:

Vet-Exotica — asistență veterinară profesională acordată animalelor de companie și speciilor exotice de animale și păsări.

Domenii de specializare:

Credite imobiliare în Moldova. Prezentarea ofertelor2

Materialul partenerilor 14 septembrie 2018 137

Planificați să procurați imobil în credit? În articolul nostru de prezentare veți descoperi cele mai actuale oferte de la diferite bănci și companii de creditare. Toată informația necesară expusă într-un singur material — citiți și alegeți!

Visul la propria locuință devine tot mai realizabil. Acum banii nu mai sunt un obstacol în calea spre propria casă, acest fapt se datorează ofertelor creditare generoase oferite de companiile de creditare și băncile din Republica Moldova.

În cazul în care nu dispuneți de suma necesară și nici de o locuință, aveți posibilitatea de a apela la un credit bancar pe termen de 10 sau 20 de ani, mai nou - până la 25 de ani, în cadrul proiectului ”Prima Casă”. An de an, observăm că ofertele devin tot mai accesibile pentru cetățenii chiar și cu un venit mediu lunar.

Mai jos vă prezentăm o retrospectivă a ofertelor pentru credite imobiliare de la participanții Târgului Imobil Moldova, ce se va desfășura în perioada 27 - 30 septembrie, la CIE ”Moldexpo”.


Compania Produs Rata Dobânzii Termen Maxim Suma Maximă Comision de acordare a creditului Comision pentru administrare credit
B.C. Mobiasbancă — Groupe Societe Generale S.A. Credit imobiliar "Prima casă" indice de referință (4,82%) + marja băncii (3%) = 7,82% 25 de ani 900 000 MDL 1% 0,5% anual
Compania Financiară Prime Capital Credit imobiliar cu gaj sau Credit imobiliar de la 10,5 %, în Dolari SUA
7,85 %, în Eurol
20 ani până la 70 % din valoarea gajului
100 % cu conditia gajarii a unui imobil suplimentar
de la 2%
pana la 3 %
0,2% lunar
de la suma creditului
B.C. Victoriabank S.A. Creditul "Prima casă" RMPD la depozite 6-12 luni *(4.82 %) + 1p.p. = 5.82% 25 de ani 900 000 MDL 0.5% din suma creditului pentru clienții, cu încasare în cont Victoriabank;
1% din suma creditului pentru restul clienților
0 MDL
Top Leasing&Credit Împrumut imobiliar pentru procurare și reparație 11,99% 10 ani 70% la toate tipurile de imprumut imobiliar 1,8% 0,20 % din soldul datoriei
B.C. Energbank S.A. Ipoteca ˝Casa Ta˝ 6,75% 240 luni 1 000 000 MDL 0% din sumă creditului acordat 0,15%
0 % - pentru clienții băncii
B.C. Moldova Agroindbank S.A. Credit imobiliar Prima Casă rata dobânzii flotantă: 5,82% anual până la 25 de ani 1 000 000 MDL 1% 0,25% anual din soldul creditului


*ofertele sunt valabile și în perioada expoziției Imobil Moldova (27 - 30 septembrie 2018)

Tabelul de mai sus prezintă în linii generale care sunt principalele condiții în creditele imobiliare existente pe piață. Fiecare companie, în parte, mai are și avantaje sau reduceri care nu sunt reflectate în tabel, însă aveți posibilitatea să le cunoașteți mai detaliat și să facilitați de ele la standurile companiilor în cadrul Târgului Imobil Moldova 2018, care se va desfășura în pav. nr. 2, la Moldexpo, în perioada 27 -30 septembrie.

Pe lângă companiile private, guvernul a lansat un program de stat ¨Prima Casă˝ ce se desfășoară sub sloganul ¨Viitorul e acasă¨.

Prin programul ”Prima Casă”, statul își propune să sprijine financiar cetățenii ce stau în fața alegerii unei locuințe. Garanție de stat este modalitatea de realizare a programului ce oferă accesibilitate la credite imobiliare pentru tinerele familii. Programul este aplicabil pe întreg teritoriul Republicii Moldova și are un caracter social. Despre etapele și condițiile de acordare a creditelor în cadrul acestui program puteți afla de pe siteu-ul oficial sau la standul programului din cadrul Târgului ”Imobil Moldova 2018”, unde veți putea primi o consultație gratuită privind situația Dvs.

Este de menționat faptul că Târgul ”Imobil Moldova” se desfășoară de 2 ori pe an și are pe platoul său cele mai bune oferte și proiecte imobiliare. În această toamnă evenimentul se va desfășura în perioada 27 - 30 septembrie la ”Moldexpo”. Pentru detalii și întrebări accesați pagina de facebook Imobil Moldova.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casa»

Articole populare a rubricii «Casa»