Relațiile

Relațiile

Concepută ca formă de comunitate umană, familia este, cea mai trainică dintre ele. Fiind caracteristică pentru toate treptele de dezvoltare istorică și având o mare stabilitate ca structură socială, ea ocupă un loc foarte important. Relațiile si funcțiile familiei sunt determinate de tipul și forma relațiilor dintre bărbat și femeie. Relațiile familiare și sexuale sunt doar o părticică din articolele pe care vă le putem oferi.

Teme în trend

 • Divorțul
  Divorțul

  Pentru unele familii, divorțul este un dezastru asemănător naufragiului, pe când pentru altele — eliberare, o cale spre o viață nouă și mai bună. Dar în ambele cazuri, acest proces mai presupune hârtii-acte-diverse instanțe-partajare. Împreună cu experții, încercăm să aflăm mai multe despre particularitățile divorțului în Republica Moldova.

  Articole: 9 82609
 • Cum protejăm familia?
  Cum protejăm familia?

  Pentru a menține familia puternică și fericită, trebuie să lucrăm mult și să-i acordăm suficientă atenție. Nu economisiți timp pentru aceasta, deoarece să pierzi ceea ce ai, e mult mai ușor decât să recuperezi ceea ce ai pierdut.

  Articole: 12 43622
 • Viața intimă
  Viața intimă

  Viața intimă - este baza oricărei familii. Încrederea, respectul și viața sexuală sunt echilibrul unei relații de dragoste, iar satisfacerea dorințelor partenerului reprezintă cheia care ajută să aveți o relație fericită și bineințeles, de durată.

  Articole: 11 6131
 • Horoscopul familiei
  Horoscopul familiei

  Dacă credeți în astre și că stelele influențează oamenii - bine ați venit în această rubrică!

  Articole: 5 2352
 • Relațiile bărbat - femeie
  Relațiile bărbat - femeie

  Într-o relație de iubire este extrem de importantă comunicarea. Puțini însă știu să gestioneze eficient un conflict. Există câteva reguli simple pentru o comunicare constructivă. Esențiale pentru nivelul înalt de auto-dezvaluire și iubire.

  Articole: 46 37210
 • Contracepția
  Contracepția

  Metodele contraceptive (contracepția) sunt acele metode care previn o sarcină. Acestea îi permit unei femei să aleagă momentul potrivit pentru a concepe un copil. Există mai multe tipuri și metode contraceptive, fiecare cu caracteristicile ei pro si contra. Analizarea corectă a tuturor opțiunilor contraceptive permite alegerea corectă a unei astfel de metode.

  Articole: 12 84513

Produse și servicii pentru subrubrici Relațiile

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relațiile»

Articole populare a rubricii «Relațiile»