pazl

Articolul se referă la temele:

Cum să-ți uimești perechea în Luna Dragostei? Ce să alegi pentru o sărbătoare memorabilă1

Materialul partenerilor 06 februarie 1448
Cum să-ți uimești perechea în Luna Dragostei? Ce să alegi pentru o sărbătoare memorabilă

Suntem în ajun de februarie, luna dedicată tuturor celor îndrăgostiți, iar darurile pe care le vei alege pentru a celebra frumosul sentiment trebuie să fie pe măsură. Dacă nu știi ce să inventezi pentru a ieși din rutină, este cazul să mergi acolo unde poți găsi toate ingredientele pentru un cadou în magazinul METRO. Pe lângă tradiționalele flori și mesaje scrise din inimă, ciocolata este vedeta acestei luni. Dar pur și simplu cu ciocolată nu mai uimești pe nimeni, iar tu îți dorești senzații memorabile, nu? Încearcă o variație deosebită.

Ciocolată amăruie și șampanie

Se spune că cele mai romantice amintiri sunt cele ce încep cu o cupă de șampanie și o mică bucățică de ciocolată amară, cu gust savuros de cacao. Dacă îți dorești să transformi Ziua de Sfântul Valentin într-o amintire de lungă durată, atunci optează pentru oricare ciocolată cu procent înalt de cacao (80+) și un pahar de șampanie din noua colecție Cuvée de Purcari. Vei avea parte de o experiență inedită, observând cât de organic se îmbină notele fine ale ciocolatei cu acel cupaj de excepție din soiurile Chardonnay, Pinot Blanc și Pinot Noir. Ca să adaugi rafinament acestui duet, alege ciocolata elvețiană Heidi, pentru senzații gustative memorabile.

Ciocolată caldă cu ardei cayenne

Vrei să petreci această zi alături de omul drag și să vă aprindeți emoțiile? Atunci trebuie să-i prepari licoarea pe care anticii din Mexic o considerau calea directă spre nemurire: ciocolată caldă cu ardei cayenne și scorțișoară. În magazinele METRO poți găsi ciocolată amară Heidi, Korona sau Milka pe care o poți topi la bain-marie, adăuga puțin ardei cayenne, scorțișoară și un strop de frișcă, pentru o notă catifelată. Un astfel de mic dejun va deveni un început perfect de sărbătoare.

Un coș cu ciocolate, fructe și nuci

Vrei să petreci această seară deosebită cu sufletul-pereche în fața televizorului, savurând o comedie romantică? Atunci îți va fi la îndemână un coș cu ciocolate, fructe uscate sau proaspete și nuci, pe care iubitul sau iubita ta îl va aprecia pe măsură. Alege ciocolată: fie amară, fie cu lapte, ținând cont de preferințele sale, adaugă fructe exotice (kiwi; ananas; fructul pasiunii) și completează cu nuci grecești, migdale sau alune de pădure - o porție unică de delicii, dar și un aport incomensurabil de sănătate și vitalitate.

Înghețată de ciocolată și vin Saperavi

Cine în copilărie nu visa să primească în dar multă înghețată de ciocolată? Probabil, sufletul tău pereche nu face excepție de la această regulă, de aceea îți poți bucura persoana dragă cu o înghețată delicioasă și cu un vin roșu Saperavi de la Gitana. Gustul catifelat oferit de înghețată, notele condimentate ale vinului - toate vor fi apreciate pe măsura așteptărilor, de către persoana dragă. În plus, veți experimenta un contrast temperat între răceala desertului și căldura oferită de vinul delicios ales.

Deci, care ar fi cadoul ideal de Ziua Sfântului Valentin? Cu siguranță, nu există un dar perfect, care s-ar potrivi oricui, cel mai important e să acorzi multă atenție detaliilor și să demonstrezi că-ți pasă.

Acum rețeaua de magazine METRO Cash&Carry te scutește de grija statului la coadă, oferindu-ți posibilitatea de a face cumpărăturile online și de a primi cadourile alese direct la ușă, exact la momentul potrivit.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»