pazl

Ce fel de femei sunt actualmente pe placul bărbaților?28

Timpurile se schimbă, la fel și preferințele bărbaților. Înfumuratele nu mai sunt la modă — afirmă psihologul, expert în relații, Natalia Melehina. Deci, ce calități sunt cel mai mult apreciate de cavalerii de astăzi?

În lumea modernă, adesea apare întrebarea — Ce fel de femei sunt pe placul bărbaților, ce imagine a femeii le atrage atenția? Se schimbă anumite cerințe față de femei, se schimbă și condițiile, în care bărbatul poate spune - da, ea este minunată. Cândva erau multe cărți, master-classuri despre cum poți deveni femeie înfumurată, vanitoasă. Dar astăzi înțelegem că femeia înfumurată e acea femeie care trasmite: eu nu vreau să -mi înțeleg emoțiile, eu sunt închisă.

Dar lumea modernă este orientată spre a se descoperi pe sine însuși, a fi mai sinceră și acum sunt importante relațiile în care persistă multă sinceritate, căldură, unde este multă dragoste, unde nu există loc pentru manipulare, influență și luptă de tipul cine e mai puternic, mai bun. Și în acest context voi vorbi despre acele calități ale femeii care ar putea atrage un bărbat.

Prima — sensibilitatea, este vorba de abilitatea de a fi grijulie, de a simți ce are nevoie partenerul anume în această clipă. Nu confundați cu acțiunea de a servi sau fuziune și contopire. Sensibilitatea e atunci când eu înțeleg că acum tu ai nevoie de ajutorul meu și eu te ajut. De exemplu, soțul dv. e la volan, a însetat, iar dv. îi deschideți sticla cu apă și i-o oferiți. Și aceasta e o formă de manifestare a grijei și este vorbă de sensibilitate. Iar acest lucru e apreciat într-o relație.

La fel, ceva mai devreme am mai vorbit despre aceasta — este vorba de sinceritate. Ce reprezintă aceasta? Abilitatea de a spune adevărul. De mult nu mai sunt actuale învățăturile bunicii, precum că bărbatul trebuie neapărat mințit, nu e obligatoriu să i le spui pe toate, trebuie să-i spuneți minciuni pentru a-i proteja psihicul. Nu, nu mai funcționează! Sinceritatea e ceea ce bărbații mereu citesc la dv. Ei foarte bine percep când femeia umblă cu fofârlica. Dacă eu sunt înfuriată, atunci eu spun - sunt înfuriată! Dacă mă bucur, eu vorbesc despre faptul că sunt bucuroasă. Această sinceritate consolidează foarte mult o relație.

Optimismul sau, să zicem, abilitatea de a te bucura de toate. Capacitatea de a găsi motiv de bucurie în orice moment. Aceasta nu înseamnă că trebuie să râdeți permanent, deși și aceasta s-ar putea. Este vorba despre atmosfera din casă, atunci când partenerul dv. vine acasă și se simte acolo bine. Vine și nu primește dindată - totul e rău, aceasta nu e așa, aceea nu e bine, ai împrăștiat zahărul, cafeaua, nu ai spălat ceașca după sine. Starea de bucurie mereu motivează spre efectuarea unor fapte, bărbatul vă va răsfăța și va face mai multe pentru dv., chiar fapte eroice.

Abilitatea de a spune mulțumesc sau de a mulțumi — la fel sunt calități foarte importante, pe care bărbații le apreciază la o femeie. Atunci când eu pot spune: mulțumesc dragule pentru cadou, mulțumesc pentru această zi, mulțumesc că ai avut grijă de mine atunci când mi-ai cumpărat această prăjitură, mulțumesc că ai procurat aceste foi de odihnă. Îți mulțumesc. Recunoștința întărește foarte mult relațiile și este utilă nu doar în relație. Aceasta schimbă semnificativ vectorul vieții dv.

De asemenea, este important să găsiți contact în viața intimă. Ce presupune aceasta? Este o iluzie: important ca bărbatul să primească satisfacție, toți bărbații se gândesc doar la sine. De mult nu mai e așa, pentru bărbat este foarte important femeia să fie satisfăcută în timpul actului intim. Dv. să vă simțiți bine. Astfel, pentru ca aceasta să se întâmple, este important să spuneți cum vă place, ce preferați. Nu în formă de pretenție: nu faci aceasta așa cum am eu nevoie. Ci: dragul meu, hai să încercăm așa, hai să facem astfel, îmi mai place așa. Bărbatul vede că dv. vă simțiți bine, și primește cel mai înalt nivel de satisfacție.

Vă doresc să manifestați toate aceste calități, să vă armonizați relația. Dragoste și armonie.


Natalia Melehina

Coordonatorul proiectului Familia.md.
Psiholog-expert în psihologia relațiilor.


Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Natalia Melehina — Coordonatorul proiectului Familia.md. Psiholog Tel.: 068 44-66-24

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

pazl

Noutățile partenerilor

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Psihologi»

Articole populare a rubricii «Psihologi»