Articolul se referă la temele:

Vrei să-ți amenajezi casa cât mai modern? Vezi câteva sfaturi utile.0

Materialul partenerilor 8 ianuarie 2022 160
Vrei să-ți amenajezi casa cât mai modern? Vezi câteva sfaturi utile.

Dacă tu, la fel ca și alții, simți nevoia să faci câteva schimbări în amenajarea casei tale, dar din anumite motive, nu dispui de suficiente resurse pentru angajarea unui designer de interior, atunci nicio problemă! În rândurile de mai jos, îți prezentăm câteva sfaturi care te vor învăța cum să îți amenajezi casa ca un adevărat profesionist, apelând doar la un magazin de mobilă în Chișinău.

1. Caută inspirația

Înainte de a începe amenajarea casei, orice specialist are un dialog cu proprietarul locuinței, pentru a-i afla gusturile și preferințele în materie de stil. Pe când tu, cunoscându-te mai bine ca oricine, nu trebui decât să cauți idei interesante, care să te inspire, pentru că cunoști deja ce vrei. De exemplu, navighează pe internet și caută idei din diferite emisiuni de specialitate, sau pur și simplu inspiră-te de pe rețelele de socializare ale diferitor branduri de mobilă.

2. Vezi imaginea de ansamblu

Poate visezi încă demult să schimbi un anumit colț al locuinței tale, pentru că îți displace și vrei neapărat să te ocupi de transformarea lui, înainte de a face orice altceva. În acest caz, trebuie să ai grijă ca piesele noi de mobilier sau accesoriile menite să schimbe imaginea acelui loc, să se combine armonios cu interiorul încăperii. De exemplu, dacă e vorba de living, iar stilul casei tale este unul clasic, nu ar fi de dorit să alegi canapele într-un stil mai îndrăzneț.

3. Decorează doar cu obiecte pe gustul tău

Totuși, dacă ai decis că e momentul unei schimbări în casa ta, atunci renunță la toate obiectele pe care le țineai în casă doar pentru că au fost oferite de prieteni. E timpul să alegi și ceva pe gustul tău și să ții cont de doleanțele tale interioare. Păstrează doar ceea ce îți place, și alege doar mobilă, obiecte și accesorii care te fac să zâmbești.

4. Graba strică treaba!

Nu scrie nicăieri că este neapărat să termini amenajarea casei sau a unei încăperi în regim de urgență. Desigur, aici nu vorbim despre parchetul pus pe jumătate, sau pereții vopsiți doar în partea de jos. Mai degrabă este vorba despre ultimele detalii. De exemplu, vrei un fotoliu negru în partea stângă a camerei, dar încă nu ai găsit ceva care să îți placă. În acest caz, nu te sfătuim să cumperi unul doar pentru a fi, mergi liniștit în magazin și alege ceva care să îți placă cu adevărat!

5. Schimbări majore cu investiții minime

Probabil nu știai, dar un truc folosit des de designerii profesioniști este schimbarea totală a aspectului unei încăperi cu cheltuieli minime. Te întrebi cum obții acest efect? Destul de simplu. Dacă vorbim de camera personală, atunci optează pentru dormitoare cu un design minimalist, dar care pot fi combinate cu o mulțime de obiecte interesante, cum ar fi diferite draperii sau perdele.

Așadar, după cum ai înțeles, mobila inspiră viață în spațiul în care se află, tocmai de aceea, alegerea mobilierului potrivit înseamnă mai mult decât aspectul acestuia și frumusețea exterioară. Dacă ești în căutarea a unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții să fie amabili, atenți la detalii și să te ajute să alegi mobilierul potrivit pentru amenajarea modernă a casei tale, atunci magazinul Bellona îți stă la dispoziție. Indiferent de segmentul de preț pe care îl alegi din sortiment, vei primi o combinație perfectă de stil, design impecabil și materiale de calitate înaltă.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»