Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Noul magazin de articole sportive multibrand "Multisport" — ce găsim interesant?0

Recent la Chișinău a avut loc un eveniment important pentru toți cei care într-un fel sau altul sunt interesați de sport și modul de viață activ. S-a deschis primul magazin de articole sportive multibrand, care a reunit sub același acoperiș o gamă largă de echipamente pentru toate tipurile de sport populare în țara noastră.

Branduri cu renume mondial — 4F, Mizuno, Skechers, Speedo, Adidas Kombat, Molten, Joerex, Mesuca, Sponeta — sunt prezentate în noul magazin direct de la producători.

Cei care duc dorul mărcii rusești "Sportmaster" și altor branduri gigante străine, se pot bucura. Acum și în țara noastră există un "supermarket" care merită atenție.

În ziua deschiderii, magazinul a fost vizitat de sute de oameni, care s-au familiarizat cu mărfurile magazinului și au procurat articole noi. În cadrul evenimentului festiv, a fost organizată o tombolă, câștigătorul beneficiind de o pereche de adidași, iar ceilalți vizitatori bucurându-se de câte un cadou de la magazinul "Multisport".

Cine și ce?

Autorii proiectului — compania Power Team, care pe parcursul a 16 ani activează pe piața de nutriție și echipament sportiv din Moldova. Vladimir Smirnov, directorul general al companiei, spune că ideea creării unui asemenea magazin o zămislește de 15 ani. Realizarea acesteia a fost destul de dificilă, dat fiind faptul că un asemenea proiect necesită efort imens și cunoștințe profunde în domeniul sportului și echipamentelor necesare pentru diferite tipuri de sport.

Pe lângă aceasta, organizatorii proiectului au stabilit două obiective ambițioase. În primul rând, să prezinte direct toate mărcile, și nu prin intermediari. În al doilea rând, să propune cumpărătorilor prețuri bune, capabile să concureze chiar cu prețurile magazinelor online gigante de peste hotare. Surprinzător, dar le-au reușit ambele obiective.

De fapt, pentru consumator, prețul atractiv reprezintă un aspect foarte important, dar acesta totuși se plasează pe locul doi în rândul priorităților magazinului "Multisport". Pe locul întâi — calitatea înaltă a mărfurilor. Adică, adidașii, spre exemplu, nu trebuie să fie pur și simplu un tip de încălțăminte, ci să îndeplinească un șir întreg de funcții, garantând sportivului confort, protecție contra traumelor, precum și ajutându-l să obțină cele mai bune performanțe.

Încălțăminte

Adidașii expuși pe rafturile magazinului sunt de marca "Mizuno". Este o companie japoneză, un brand global, prezentat și recunoscut în toată lumea. Alergătorii cunosc foarte bine această marcă și, cu siguranță, nu o singură dată au comandat așa pantofi sportivi de peste hotare. La magazinul "Multisport" puteți găsi atât colecții noi ale acestui brand, cât și de anul trecut, la prețuri reduse. Dacă e să comparăm prețul la un anumit model în magazinul "Multisport" și un magazin-online englez bine cunoscut, atunci în internet-magazinul gigant acesta este de 63 euro, iar la noul magazin "Multisport" 45 euro (echivalat în lei). În plus, pentru a face comandă online de încălțăminte va trebui să achitați și livrarea, și cine știe dacă veți ghici mărimea/lățimea piciorului/comoditatea. La deschiderea magazinului, au fost expuse doar de la acest brand 100 de modele de adidași.

Un alt brand de încălțăminte pe care îl puteți găsi la "Multisport" este "Skechers" — producător american de încălțăminte modernă. Încălțămintea "Skechers" are design sportiv și este maximal de confortabilă pentru mersul pe jos, utilizare zilnică. Calitatea spumei din care este confecționată talpa este foarte înaltă — atât de bine și plăcut amortizează, încât această încălțăminte nici nu o simți pe picior. În magazin sunt prezentate o mulțime de modele diferite ca design și proprietăți, astfel fiecare își va putea alege o pereche de adidași după gust și necesitate. Trebuie să menționăm că în comparație cu "Mizuno", marca "Skechers" este încălțăminte pentru utilizare zilnică, și nu pentru antrenamente sportive profesioniste.

Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea la magazinul "Multisport", la fel este de marca "Mizuno". Pe lângă adidași, spre exemplu, compania se mai face renumită prin kimono-urile sale. Echipele naționale de jiu-jitsu din Japonia, Franța se îmbracă doar de la ei. În magazinul "Multisport" sunt expuse diferite tipuri de kimono de acest brand, de la kimonouri ieftine — pentru tineri judokas, până la profesioniști, produse exclusiv în Japonia. De asemenea, "Mizuno" confecționează îmbrăcăminte formidabilă pentru alergat, aceasta la fel poate fi găsită pe rafturile noului magazin.

Un alt brand de îmbrăcăminte, pe care-l veți găsi la magazinul "Multisport", este de la compania poloneză "4F". Un brand destul de interesant, care combină calitatea înaltă, designul de lux și prețul accesibil. Sortimentul este variat, puteți alege fără probleme un set întreg, de la ciorapi până la…

Echipament și altele

Mărfurile pentru luptători sunt de la compania "Adidas Combat Sport". Magazinul "Multisport" a devenit reprezentant oficial al acestei mărci în Moldova. În sortiment — mănuși, lenjerie termică, mitene, saci de podea, pară de box și multe alte accesorii pentru lupte.

Bicicletele sunt de marca "Giant" și "Cube". Sunt o mulțime de mărfuri pentru alte tipuri de activități sportive, de exemplu, șireturi speciale pentru triatlon, îmbrăcăminte pentru înot marca "Speedo" și multe altele.

Și, desigur, mai sunt — echipamente pentru fitness, nutriție sportivă, energizante, produse în care compania "Power Team" se specializează o lungă perioadă de timp.

Prin ce sunt ademeniți cumpărătorii

În cazul magazinului "Multisport" nici vorbă nu poate fi de mărfuri contrafăcute, doar magazinul lucrează direct cu fiecare brand. La fel, se tinde ca ofertele să fie întotdeauna mai bune decât cele propuse de concurenți. Se are grijă de sortiment, se fac reduceri pentru clienții fideli, se oferă garanție pentru multe produse, sunt propuse cele mai noi colecții. Cei de la "Multisport" sunt receptivi la sugestiile sportivilor, sunt dispuși să le ia în considerare necesitățile și să aducă la comandă echipamentul de care au nevoie.

Consultanții — doar profesioniști în domeniu. Fiecare a urmat o pregătire specială și este certificat. La "Power Team" cu regularitate vin reprezentanți ai diferitor branduri și organizează seminare.

În viitorul apropiat, se planifică introducerea selecției instrumentale a încălțămintei, atunci când computerul alege după forma tălpii, modelul de care aveți nevoie.

Se acordă mare atenție confortului fiecărui client în parte. Este parcare comodă, rampă pentru persoanele cu nevoie speciale, astfel fiecare poate vizita, fără probleme, magazinul.

Dacă încă nu ați vizitat noul magazin, vă recomandăm să o faceți. Cu siguranță veți pleca de acolo cu o cumpărătură avantajoasă. Magazinul se află pe strada Decebal, 6/1 (vis-a-vis de CC "Jumbo").

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Power Team — Alimente și echipament sportiv str. Cojocarilor, 13 Tel.: 022 26-09-81 www.powerteam.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

moldexpo bbq moldexpo fest

Noutățile partenerilor

Noutăți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»