Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Cele mai întâlnite tipuri de machiaj — mireasă, de birou, plajă0

Cele mai întâlnite tipuri de machiaj — mireasă, de birou, plajă

Încă din antichitate, femeile apelau la machiaj pentru a-și pune în valoare trăsăturile.

Machiajul poate influența modul în care te percep cei din jur. Cine a spus că în unele situații nu este potrivit make-upul? Ei bine, nu este adevărat. Și la birou, și pe plajă, îți poți retușa chipul. Important este să faci diferența și să ții cont de câteva sfaturi, oferite cu drag de Adriana Ticu, directorul școlii de make-up "Adit".

Machiaj pentru mireasă

Cuvântul mireasă se asociază cu candoarea, strălucirea, frumusețea impecabilă. Machiajul este un aspect important în crearea imaginii perfecte a unei mirese și se va alege în funcție de culoarea rochiei, de particularitățile tenului și de tema generală a nunții. Dacă mireasa poartă o rochie bej sau ivory, atunci recomand un machiaj realizat în nuanțe calde, iar dacă rochia este albă, roz sau violet, atunci se vor folosi nuanțe reci. În plus, machiajul trebuie să corespundă trăsăturilor fizice ale femeii, inclusiv culorii părului și a pielii. Deși e încă un mit, se spune că machiajul ideal de mireasă este cel natural, realizat în culori naturale – bej, maro, roz deschis, creând o imagine foarte delicată. Realitatea însă ne spune că mireasa decide ce fel de machiaj va avea la propria nuntă.

Există foarte multe femei care se simt confortabil cu un machiaj al ochilor foarte expresiv. În ziua nunții, mireasa este personajul principal. Așadar, dragi mirese, fiți voi inșivă, nu vă lăsați influențate de cei din jur atunci când luați o decizie sau faceți o anumită alegere.

Machiaj de birou

Machiajul pentru o zi de muncă la birou trebuie să fie unul natural, în tonuri neutre, care să nu exprime vulgaritate. Mi se pare potrivit și un machiaj ușor lucios în nuanțe de crem închis, bej, poate și un pic de auriu sau cupru. De obicei, machiajul office îți inspiră înredere în tine, un pic de duritate. Nu trebuie să uităm de sprâncene, care trebuie conturate în nuanțe naturale — gri sau bej mat, pomeții subliniați după ce chipul a fost sculptat cu o pudră mai închisă, mată. Pentru buze recomand nuanțele calde, dar naturale.

Nu trebuie să fie ceva ostentativ sau intens. Aș merge pe nuanțe mate de nud sau piersică și nu recomand lipgloss în sfera office, deoarece poate da senzația de vulgaritate. Nu trebuie sã renunțăm la iluminator, dar putem alege unul foarte fin, cu particule discrete în nuanțe light de auriu sau bronz, pe care să-l aplicăm în zona superioară a pomeților.

Machiaj pentru plajă

Machiajul pentru plajă e diferit de orice alt tip de machiaj. Acesta trebuie să fie cât mai discret, să-ți dea un look natural și, în același timp, să nu-ți afecteze pielea. Dacă totuși nu vrei să apari oricum pe malul mării și ai nevoie de câteva ajustări, iată ce ai de făcut. Înaintea oricărui produs de make-up, aplică un strat generos de cremă cu factor de protecție.

Dacă ai nevoie de un produs cu putere mare de acoperire, atunci încearcă un baton corector și puțină pudră pe zona cu probleme. La sfârșit aplică un strat de pudră pentru fixare. Pentru o zi de plajă, alege mascara waterproof. Un balsam colorat, cu factor de protecție, este cea mai bună alegere în cazul buzelor.

Vreți să asimilați tainele machiajului, de la conturare, la un machiaj smokey ideal, de la aplicarea perfectă a rujului, până la machiaje tematice? Adriana Țîcu, make-up artist profesionist, vă așteaptă la propria școală de machiaj "Make-up School Adit".

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Make-up School Adit — Școala de machiaj str. I. Creangă, 49/5 Tel.: 0 601 9-23-27 www.adit.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

milastil Victoria

Noutățile partenerilor

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Frumusețe»

Articole populare a rubricii «Frumusețe»