Articolul se referă la temele:

Frumusețea în stil italian de la "Xanitalia". Sau ce poate fi mai bine decât o piele netedă?1

Materialul partenerilor Belar Grup 30 martie 2018 1193
Frumusețea în stil italian de la "Xanitalia". Sau ce poate fi mai bine decât o piele netedă?

Standardele moderne de frumusețe sunt destul de categorice cât privește acoperirea cu păr a pielii unei doamne, mâinile și picioarele trebuie să fie curate și catifelate, aceasta este frumos. Cum obținem un asemenea efect, dar mai ales, un efect de durată?

În prezent există o mulțime de tehnici și modalități de îndepărtare a părului nedorit, iar fiecare dintre noi va opta pentru ce e mai bine pentru sine. În acest articol, am vrea să vă povestim despre epilare ca despre o modalitate și despre produsele pentru epilare propuse de compania "Xanitalia".

"Xanitalia" — a fost fondată în anul 1984, inițial fiind producător particular de ceară specială pentru epilare, pe atunci epilarea doar începea să devină o normă. Actualmente, epilarea este considerată unul dintre cele mai importante aspecte de îngrijire a pielii corpului, aspect căruia femeile moderne îi acordă atenție sporită. Compania se dezvolta în mod dinamic, iar datorită investițiilor permanente în cercetări, fabrici și echipament de producere, la momentul de față este unul dintre principalii furnizori de produse ce fac parte din această categorie și lider mondial în sectorul respectiv.

Sistemul de calitate "Xanitalia" este certificat de organul acreditat "Certiquality", în conformitate cu standardul UNI EN ISO 9001-2008. "Xanitalia" deține certificatul internațional IQNet. Laboratorul de cercetare "Xanitalia" este un centru de perfecționare continuă. Fiecare idee nouă este evaluată de personalul tehnic al companiei și este supusă procesului de sceening complet, fiind verificată în toate fazele de producție, în conformitate cu standardele UNI EN ISO 9001:2000.

Epilare cu ceară în condiții casnice — o procedură destulă de simplă, care necesită, în principiu, doar alegerea corectă a mărcii de ceară sau a benzilor de ceară.

Ceară caldă pentru epilare în cartușe — este o formă nouă de ceară, apărută recent. Asemenea cartușe se introduc într-un dispozitiv special, care se utilizează concomitent în calitate de topitor pentru ceară, în același timp având o rotiță cu ajutorul căreia ceara topită se aplică pe piele. Ceara în cartușe este universală și se potrivește pentru epilarea tuturor suprafețelor pielii. Cum se utilizează? Sprijinind ruloul de piele, se alunecă pe suprafața necesară a pielii, ceea ce va duce la aplicarea cerii pe piele într-un strat subțire. Imediat după aceasta, pe această porțiune a pielii trebuie de aplicat hârtie specială, care se netezește bine. În continuare, este necesar să așteptați pentru ca ceara să se întărească, iar apoi printr-o mișcare bruscă împotriva creșterii părului – extrageți banda de hârtie. După epilare, în calitate de îngrijire se recomandă de utilizat lăptișor sau ulei special.

Sfaturi utile pentru efectuarea corectă a procedurii, obținerea unui rezultat bun și a satisfacției de la efectuarea acesteia:

  1. Faceți peeling înainte de fiecare procedură de epilare cu ceară.
  2. Înainte de efectuarea procedurii de epilare cu ceară, întotdeauna utilizați pudră pentru copii sau pudră de talc.
  3. Asigurați-vă că lungimea firelor nedorite de păr nu este mai mică de 5 mm.
  4. Întotdeauna extrageți ceara în direcția opusă creșterii părului.
  5. După efectuarea procedurii, întotdeauna umeziți pielea cu o soluție specială.

Un sortiment bogat de produse pentru epilare "Xanitalia" pentru utilizare profesionistă, dar și în condiții casnice, este propus de reprezentantul exclusiv al mărcii, compania "Belar Grup", la CEL MAI BUN PREȚ în Moldova! Produsele pot fi procurate în punctul comercial al companiei, totodată pot fi comandate în magazinul din rețeaua de socializare Facebook.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Frumusețe»

Articole populare a rubricii «Frumusețe»